Samsung câștigă 46 de premii la CES 2020 pentru design și inginerie

887
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat că 46 din noile sale inovații și produse au fost premiate cu CES 2020 Innovation Awards. Dintre acestea trei premii au fost Best of Innovations. Acest premiu prestigios onorează dispozitivele și serviciile care afișează un design și inovații tehnologice remarcabile de ultimă oră. Galaxy Note 10+ 5G și două produse Samsung Visual Display au fost câștigătoarele premiilor Best of Innovation.

Premiile evidențiază moștenirea realizărilor Samsung în dezvoltarea inovațiilor care impulsionează industria. În acest an, premiile Samsung au fost din mai multe, inclusiv  afișaje vizuale, jocuri, aplicații software și mobile. Nu au lipsit tehnologiile încorporate, componente și accesorii pentru acasă, hardware și componente pentru computer, sănătate și stare de bine, fitness, sport și biotehnologie. Smartphone-urile smartwatch-urile și accesoriile lor, accesorii pentru calculator, electrocasnice și produse pentru casa inteligentă au fost și ele premiate la CES 2020.

Au fost premiate Galaxy Fold și Galaxy Note 10+ 5G

Suntem onorați să fim recunoscuți încă o dată pentru modalitățile prin care electronica noastră de consum și soluțiile digitale afectează viața consumatorilor și împing granițele unde poate merge tehnologia”. A declarat YH Eom, președinte și CEO Samsung Electronics America.

Premiile CES pentru inovație sunt sponsorizate de Asociația Tehnologiei pentru Consumatori (CTA), proprietarul și organizatorul CES. Multe dintre produsele Samsung premiate vor fi expuse la CES 2020. Această manifestare va avea loc în perioada 7-10 ianuarie 2020 la Centrul de Convenții Las Vegas, Hall Central – Tech East.

Las Vegas este cel mai mare oraș din statul Nevada, SUA și capitala comitatului Clark. Las Vegas a fost înființat ca oraș în 1905. Este cunoscut ca una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Are cele mai multe hoteluri AAA Five Diamond decât orice alt oraș din lume.

Câteva detalii despre produsele Samsung premiate la CES 2020

Samsung Galaxy Fold. Galaxy Fold este un telefon pliabil care a creat o categorie mobilă complet nouă. Dispune de ecranul Infinity Flex de 7,3 inch, care se pliază într-un dispozitiv compact cu un ecran de 4,6 inch. Smartphone-ul oferă utilizatorilor tot ce este mai bun dintr-un smartphone și o tabletă, toate într-un singur dispozitiv. Galaxy Fold este construit cu multe materiale și tehnologii noi.

Samsung Galaxy Note 10+ 5G. Un câștigător Best of Innovations CES 2020. Galaxy Note 10+ 5G este conceput în mod special pentru a permite oamenilor să utilizeze puterea rețelelor 5G. În acest fel pot experimenta streaming, jocuri și productivitate mai mult ca niciodată. Cu un S Pen și funcții de neimaginat, un departament foto și specificații de super-clasă, Note 10+ 5G permite utilizatorilor să lucreze și să-și etaleze spiritul creativ în cea mai rapidă rețea disponibilă.

Galaxy S10 și seria Galaxy Note 10, smartphone-uri de elită

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+. Aceste două smartphone-uri premiate la CES 2020, Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ oferă oamenilor libertatea de a lucra așa cum își doresc tot timpul. Ambele au cel mai imersiv ecran al unui telefon Galaxy Note, un S Pen reimaginat, camere excelente și specificații de cea mai bună clasă. Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+ îi ajută pe utilizatori să facă mai mult din ceea ce le place.

Samsung Galaxy S10 5G. Primul telefon emblematic Samsung 5G, Galaxy S10 5G oferă o experiență unică. Este incredibil în domeniile pe care utilizatorii le apreciază cel mai mult: afișaj, cameră foto și performanță. Pentru a profita din plin de 5G, Galaxy S10 5G dispune de un ecran Dynamic AMOLED de 6,7 inch, cel mai mare din seria Galaxy S. Are un sistem foarte performant de camere, incluzând lentile 3D Deping Sensing cu tehnologie Time of Flight. Poate filma videoclipuri cu un efect bokeh uimitor. Are și o excelentă baterie inteligentă de 4.500 mAh pentru a alimenta ore întregi de joc și streaming.

Samsung Galaxy A50. Samsung Galaxy A50 are tot ceea ce îți dorești într-un smartphone la un preț accesibil. Împachetat cu hardware avansat și funcții premium, Galaxy A50 este conceput pentru modul în care trăiesc oamenii. Smartphone-ul oferă o cameră versatilă Ultra-Wide și Depth, un ecran Super AMOLED Infinity-U imersiv de 6,4 inch și o încărcare rapidă. Are o baterie cu o lungă durată de viață pentru ca utilizatorii să nu-și facă probleme pentru mai mult de o zi.

Samsung Pay și Galaxy Watch Active 2 premiate la CES 2020

Galaxy Watch Active 2. Este cel mai recent smartwatch Samsung care combină capacități holistice de sănătate și wellness cu funcții de modă personalizabile pentru a vă susține stilul. Cu Samsung Health de bază, Galaxy Watch Active 2 oferă informații detaliate și personalizate despre fitness, somn, stres și multe altele. În plus, Galaxy Watch Active 2 se integrează cu aplicațiile și serviciile din ecosistemul Galaxy, potrivindu-se perfect unui stil de viață conectat. Merită cu prisosință premiul de la CES 2020.

Samsung Pay. Sistemul mobil de plată Samsung este deja o modalitate de plată comodă și plină de satisfacții. În ultimul an a evoluat pentru a ajuta oamenii să ofere mai mult control asupra vieții lor financiare. Noile funcții, cum ar fi Tap & Pay, facilitează plata pentru lucrurile de zi cu zi, cum ar fi călătoriile cu metroul și tarifele cu autobuzul. Servicii precum Samsung Pay Cash și „Money Transfer – Transferul de bani” facilitează gestionarea banilor și trimiterea către cei aflați în străinătate. Vedeți pe iLoveSamsung tot ce trebuie să știți despre Samsung Pay!

Samsung 30.72TB PCIe Gen4 NVMe SSD. Unitatea de memorie Samsung este cea mai rapidă și cea mai mare unitate de stocare din domeniu. Este destinată activităților de infrastructură Internet și Big Data, care sunt esențiale pentru consumatori în lumea în expansiune rapidă a analizei datelor, analizei AI și IoT.