Samsung a anunțat echipa de gaming GRLpower din programul PlayOn

576
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung România a desemnat membrii echipei GRLpower, o echipă de gaming cu componență exclusiv feminină. Echipa este formată din cinci creatoare de conținut de gaming din România. GRLpower a fost formată în urma unui concurs derulat pe canalul de Youtube al Samsung România, în perioada 5 octombrie și 2 noiembrie 2020, ca parte a programului PlayOn with Samsung.

Principalele criterii de selecție a membrelor echipei GRLpower au fost originalitatea clipurilor înscrise; felul în care streamerii au performat în jocurile preferate; și interacțiunea cu comunitatea lor. Samsung va fi partenerul de mobile gaming al celor cinci fete. Le va sprijini în dezvoltarea de conținut de gaming de calitate pentru comunitățile lor de Youtube și Twitch atât în stream-uri realizate individual, cât și ca echipă de gaming.

Peste 80 de fete s-au înscris pentru GRLpower

Ne bucurăm că putem anunța astăzi prima echipă de gaming a Samsung formată exclusiv din fete. A fost o provocare să identificăm cele mai bune cinci creatoare de conținut de gaming, dintr-un număr mare de fete înscrise. Prin cooptarea noilor membre ale GRLpower, care fac parte din programul #PlayOn with Samsung, transmitem un semnal pozitiv către comunitatea femeilor care activează în domeniul tehnologiei și al gaming-ului”. A declarat Simona Panait, Director de Marketing si Online Samsung România și Bulgaria.

Peste 80 de fete care s-au înscris au întrunit condițiile de eligibilitate și au intrat în procesul de jurizare. Din juriu au făcut parte creatorii de conținut de gaming Antonia Nuckle și Maximilian Ioan. Cele cinci membre ale echipei GRLpower sunt:

Acestea sunt cunoscute pentru gaming skills foarte bune într-o varietate de titluri populare, de la jocuri de tip shooter până la MOBA.

MOBAMultiplayer Online Battle Arena, este este un sub-gen al jocurilor video de strategie în timp real. MOBA este o fuziune între un joc de acțiune și un joc de strategie în timp real, jucătorii nu pot construi clădiri sau unități. La începutul anilor 2010 a devenit o parte importantă de e-sport.

Prima apariție în formulă completă a echipei Samsung GRLpower a avut loc sâmbătă, 21 noiembrie. Echipa a fost la Bucharest Gaming Week, la standul virtual Samsung, unde au oferit fanilor detalii despre experiența lor și o demonstrație de gaming în echipă. Echipa de gaming va folosi smartphone-ul Galaxy Note 20 Ultra. Acesta este unul dintre cele mai puternice device-uri de gaming. Galaxy Note 20 are un ecran Dynamic AMOLED 2X și o rată de refresh de 120Hz. Este echipat cu cel mai puternic și mai rapid procesor dintre toate dispozitivelor Galaxy – Exynos 990.