Samsung Electronics a anunțat smartphone-urile Galaxy A6 și A6+ care combină confortul zilnic și designul elegant cu o cameră avansată plină de caracter, pentru o modalitate mai personalizată de a vă exprima. Dispunând de o cameră față și spate puternică, un design premium elegant și un ecran Infinity Display de la Samsung, noua serie Galaxy A este disponibilă în patru culori elegante; Negru, Auriu, Albastru și Lavandă.

[vc_btn title=”Verifică Disponibilitate și Preț – Galaxy A6 (2018) ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F4592189||target:%20_blank|rel:nofollow”]

La Samsung, suntem hotărâți să oferim consumatorilor noștri cea mai bună experiență smartphone, satisfăcând în același timp nevoile practice ale acestora„, a declarat Junho Park, vicepreședinte al Global Product Planning, Mobile Communications Business la Samsung Electronics. „Galaxy A6 și A6+ se bazează pe moștenirea smartphone-urilor Samsung pentru a combina confortul zilnic cu o cameră impresionantă, care permite utilizatorilor să capteze, să personalizeze și împărtășească momente, într-un mod cât mai personal”.

Cu o cameră puternică în față cele două Galaxy A6 și A6+ fac fotografiile mai frumoase și selfies-urile mult mai ușoare. Dispunând de un bliț LED frontal reglabil, utilizatorii de Galaxy A6 și A6+ își pot face cele mai bune și elegante fotografii. Cu lentilele cu deschidere redusă, utilizatorii pot capta fotografii clare în condiții de iluminare scăzută, fără a sacrifica calitatea imaginii indiferent de ora din zi.

Camera dublă de pe Galaxy A6+ poate îmbunătăți și mai mult imaginile și momentele care contează cu modul Live Focus, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot controla efectul de profunzime și efectul bokeh înainte sau chiar după fotografiere. Utilizatorii își pot îmbogăți imaginile cu modele de fundal unice într-o varietate de forme, inclusiv inimi, stele și multe altele.

Galaxy A6 și A6+ aduc experiență de sunet surround mai bogată pentru a vă bucura de filme, muzică și multe altele cu difuzoare compatibile Dolby Atmos. Galaxy A6 și A6+ oferă o gamă completă de sunete, cu o claritate deosebită și multe detalii pentru o experiență audio mai puternică și imersivă.

Galaxy A6 și A6+ vin cu afișajul Infinity de la Samsung, care depășește cadrul, cu un raport de ecran 18,5: 9 impresionant. Curbele netede și metalice au fost proiectate pentru a oferi o durabilitate sporită și o aderență confortabilă pentru o utilizare maximă, fără a compromite stilul.

Galaxy A6 și A6+, concepute pentru confortul zilnic, integrează câteva caracteristici populare de la Samsung, inclusiv un sistem de securitate fără probleme, cu recunoașterea feței și scanarea amprentelor pentru o modalitate rapidă și fără efort de a debloca dispozitivul.

Galaxy A6 și A6+ suportă și Bixby Vision. Bixby de la Samsung poate ajuta utilizatorii să efectueze o serie de sarcini de zi cu zi, ceea ce face ca Galaxy A6 și A6+ să fie mai inteligente și mai utile. Cu Samsung Pay inclus, utilizatorii vor avea întotdeauna portofelul lor la îndemână. Cu NFC, Galaxy A6 și A6+ pot fi utilizată practic oriunde vă puteți atinge cardul de credit sau de debit. Fiecare tranzacție prin Samsung Pay este sigură și foarte simplă.

Samsung Galaxy A6 și Galaxy A6+ sunt disponibile de la începutul lunii mai începând cu Europa, Asia și America Latină, înainte de lansarea globală pe piețe suplimentare cum ar fi Coreea de Sud, Africa și China.

Prețul pentru Galaxy A6 și A6+ pentru Europa este de 309 € și, respectiv, de 359 euro. Adică aproximativ 370 $ și 430 $ ar trebui să coste, sau undeva în jurul acestei valori, atunci când sunt lansate pe piața din zona unde le cumpărați.

Samsung Galaxy A6 și A6+ Specificații:

Denumire Samsung Galaxy A6 Samsung Galaxy A6+
Display 5,6 inch HD+ (720×1480) Super AMOLED 6,0 inch FHD+ (1080×2220) Super AMOLED
Camere foto Spate 16MP, (F1,7)
Față 16MP, (F1,9)
Spate 16MP, (F1,7) + 5MP, (F1,9)
Față 24MP, (F1.9)
Dimensiuni 149,9 x 70,8 x 7,7 mm 160,2 x 75,7 x 7,9 mm
Procesor Octa Core 1,6GHz Octa Core 1,8GHz
Memorie 3GB / 4GB RAM
32GB / 64GB Stocare intrenă
Până la 256GB cu MicroSD
3GB / 4GB RAM
32GB / 64GB Stocare intrenă
Până la 256GB cu MicroSD
Baterie 3.000mAh 3.500mAh
Sistem de operare Android 8.0 Oreo
Rețea LTE Cat.6, 2CA
Conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4/5GHz), HT40, Bluetooth v 4.2 (LE pâna la 1Mbps), ANT+, USB Type-B, NFC (optional în funcție de țară), Localizare (GPS, Glonass: BeiDou – are acoperire limitată).
Senzori Accelerometru, Senzor amprente, Gyroscop, Senzor geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de proximitate, RGB.
Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM