Accesorii Samsung – Elemente exclusive, stil, confort și performanță

2339

Începând cu luna noiembrie 2016, Samsung Electronics vinde, exclusiv on-line, accesorii pentru telefoane mobile pe toate piețele din lume.

Accesoriile disponibile în prezent în Corea de Sud, sunt de la boxe fără fir și căști, la accesorii de încărcare. Proiectate cu stil, confort și performanță, au elemente exclusive pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor de telefonie mobilă și de ai ajuta să obțină mai mult de dispozitivele lor.

Difuzor wireless, design frumos, echipat cu tot ce trebuie pentru mai multă satisfacție la ascultare – difuzor 360°, iluminat led , complet personalizat pentru a permite utilizatorului să găsească tonalitatea perfectă în funcție de starea de spirit.samsung-accesorii-boxa-wirelessSamsung a introdus, de asemenea, o serie de accesorii pentru a ajuta utilizatorii să scoată maximum de putere de la dispozitivele lor și să le facă mai eficiente.

Design-ul încărcătorului wireless gros de numai 17,8mm este foarte practic și subtil, poate fi așezat pe orice masă sau birou. Încărcarea începe imediat ce un dispozitiv wireless este activat.

samsung-accesorii-incarcator-wireless

Căștile cu design elegant, într-un pachet portabil, cu o construcție robustă, țesătură ca de metal, evidențiate printr-un cablu plat, difuzoare de înaltă calitate pentru un sunet de top. Căștile reprezintă atât un design rafinat și echilibrat, cît și o înaltă calitate audio.

samsung-accesorii-casti-difuzor-baterieFiecare dintre aceste accesorii vor fi disponibile pentru cumpărare la www.samsung.com sau site-uri comerciale importante din orice regiune a lumii de la începutul lunii noiembrie, în funcție de disponibilitatea locală.

SURSĂSamsung News