Acasă Stiri Samsung actualizează Samsung Pay pentru a funcționa cu Android 8.0

Samsung actualizează Samsung Pay pentru a funcționa cu Android 8.0

Telefoanele Samsung Galaxy S8 sunt actualizate cu versiunea Android 8.0 Oreo prin programul beta, iar aplicația mobilă de plată Samsung Pay este actualizată pentru a funcționa cu acest sistem de plată a lui Samsung.

Programul beta cu Android 8.0 Oreo pentru Galaxy S8 se va lansa cu suport pentru Samsung Pay încă din prima zi.

Sistemul de opreare Android 8.0 Oreo beta, pentru Samsung Galaxy S8 / S8+ este conceput pentru a permite proprietarilor modelelor de top emblematice ale lui Samsung de a testa cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android 8.0 Oreo. Programele beta oferă în general utilizatorilor acces gratuit la versiunile viitoare ale unui sistem de operare, pentru a fi testate noile caracteristici înainte de a fi implementate în mod oficial.

O caracteristică nouă care utilizatorii Android o așteaptă cu nerăbdare este capacitatea picture-in-picture (imagine-în-imagine), care permite proprietarului dispozitivului să transfere un videoclip activ pe tot ecranul. În plus, un astfel de videoclip poate fi deasemenea schimbat de la modul portret la peisaj și din nou înapoi.

Pentru a permite utilizatorilor smartphone-lor Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ să efectueze un test exhaustiv al sistemului de operare Android 8.0 pe telefonul lor, Samsung actualizează aplicația Samsung Pay, astfel încât să funcționeze cu Android 8.0.

Cu alte cuvinte, versiunea Android 8.0 beta care va fi testată pe Samsung Galaxy S8 nu este completă fără ca versiunea actualizată a Samsung Pay să fie disponibilă.

Un smartphone Samsung Galaxy S8, de la un utilizator din Suedia, a primit o actualizare Samsung Pay care adaugă suport pentru Android Oreo. Dat fiind faptul că programul beta începe de obicei în Europa și Corea de Sud, actualizarea ar putea să apară mai întâi aceste regiuni.

Numai pentru 1% din plățile efectuate anul trecut în Suedia au fost folosite bancnote sau monede (procentul este 7% în Statele Unite și Uniunea Europeana). Peste jumătate din locuitorii Suediei (aproape 10 milioane) folosesc sistemul de plată cu smartphone-ul. Suedia a fost prima țară din Europa care a emis bancnote, era în anul 1661!

S-ar putea ca actualizarea sistemului Samsung Pay să fie valabilă pentru fiecare dispozitiv, indiferent dacă este înscris în programul Oreo beta.

În acest moment, nu este clar dacă modelele Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ trebuie înregistrate pentru a primi Android Oreo beta pentru a obține versiunea actualizată a lui Samsung Pay.

De asemenea, nu știm dacă Samsung Galaxy Note 8 va primi de asemenea versiunea Android 8.0 beta sau dacă actualizarea va continua să fie rezervată numai pentru unitățile Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+.

În orice caz, se pare că programul Android 8.0 Oreo beta este la orizont și ar trebui să vedem mai multe dintre aplicațiile lui Samsung primind actualizări în zilele următoare.

SourceSamMobile

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...