Acasă Stiri Samsung actualizează Samsung Pay pentru a funcționa cu Android 8.0

Samsung actualizează Samsung Pay pentru a funcționa cu Android 8.0

Telefoanele Samsung Galaxy S8 sunt actualizate cu versiunea Android 8.0 Oreo prin programul beta, iar aplicația mobilă de plată Samsung Pay este actualizată pentru a funcționa cu acest sistem de plată a lui Samsung.

Programul beta cu Android 8.0 Oreo pentru Galaxy S8 se va lansa cu suport pentru Samsung Pay încă din prima zi.

Sistemul de opreare Android 8.0 Oreo beta, pentru Samsung Galaxy S8 / S8+ este conceput pentru a permite proprietarilor modelelor de top emblematice ale lui Samsung de a testa cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android 8.0 Oreo. Programele beta oferă în general utilizatorilor acces gratuit la versiunile viitoare ale unui sistem de operare, pentru a fi testate noile caracteristici înainte de a fi implementate în mod oficial.

O caracteristică nouă care utilizatorii Android o așteaptă cu nerăbdare este capacitatea picture-in-picture (imagine-în-imagine), care permite proprietarului dispozitivului să transfere un videoclip activ pe tot ecranul. În plus, un astfel de videoclip poate fi deasemenea schimbat de la modul portret la peisaj și din nou înapoi.

Pentru a permite utilizatorilor smartphone-lor Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ să efectueze un test exhaustiv al sistemului de operare Android 8.0 pe telefonul lor, Samsung actualizează aplicația Samsung Pay, astfel încât să funcționeze cu Android 8.0.

Cu alte cuvinte, versiunea Android 8.0 beta care va fi testată pe Samsung Galaxy S8 nu este completă fără ca versiunea actualizată a Samsung Pay să fie disponibilă.

Un smartphone Samsung Galaxy S8, de la un utilizator din Suedia, a primit o actualizare Samsung Pay care adaugă suport pentru Android Oreo. Dat fiind faptul că programul beta începe de obicei în Europa și Corea de Sud, actualizarea ar putea să apară mai întâi aceste regiuni.

Numai pentru 1% din plățile efectuate anul trecut în Suedia au fost folosite bancnote sau monede (procentul este 7% în Statele Unite și Uniunea Europeana). Peste jumătate din locuitorii Suediei (aproape 10 milioane) folosesc sistemul de plată cu smartphone-ul. Suedia a fost prima țară din Europa care a emis bancnote, era în anul 1661!

S-ar putea ca actualizarea sistemului Samsung Pay să fie valabilă pentru fiecare dispozitiv, indiferent dacă este înscris în programul Oreo beta.

În acest moment, nu este clar dacă modelele Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ trebuie înregistrate pentru a primi Android Oreo beta pentru a obține versiunea actualizată a lui Samsung Pay.

De asemenea, nu știm dacă Samsung Galaxy Note 8 va primi de asemenea versiunea Android 8.0 beta sau dacă actualizarea va continua să fie rezervată numai pentru unitățile Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+.

În orice caz, se pare că programul Android 8.0 Oreo beta este la orizont și ar trebui să vedem mai multe dintre aplicațiile lui Samsung primind actualizări în zilele următoare.

SourceSamMobile

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...