Samsung continuă să aducă pe aplicația Good Lock funcții noi

2072

Samsung Good Lock și diversele aplicații asociate tocmai au primit actualizări majore. Odată cu remedierea obișnuită a unor erori, sunt disponibile și câteva caracteristici noi. Fanii Samsung au fost dezamăgiți când compania a eliminat populara aplicație de personalizare Good Lock, cu câțiva ani în urmă. Dar Sammy a adus de curând Good Lock înapoi și se pare că dragostea este mare, deoarece Good Lock și aplicațiile asociate primesc acum mai multe actualizări și caracteristici noi.

Good Lock 2018 poate fi disponibilă direct de la magazinul Galaxy Apps și pentru pentru utilizatorii din unele țări care nu au făcut parte din anunțul oficial al Samsung privind aplicația de personalizare. Lista oficială a țărilor în care aplicația Good Lock 2018 este disponibilă include Coreea de Sud, Statele Unite, Marea Britanie, Singapore, Australia și Canada. Dar s-a reușit accesarea aplicației Good Lock 2018 prin Galaxy Apps și din India și este posibil și din alte țări.

Modificările complete pentru actualizările de astăzi sunt destul de lungi, dar aici sunt câteva dintre cele mai notabile:

  • Task Changer oferă acum o opțiune de estompare a fundalului și capacitatea de a vă concentra asupra aplicației curente.
  • Quick Star are, de asemenea, o opțiune de fundal blur, precum și noi opțiuni de personalizare pentru bara de stare.
  • Utilizatorii Lock Star pot acum să utilizeze ceasurile de sistem și Clock Face pe ecranul de blocare.
  • Funcții noi de „eliberare a condițiilor” sunt adăugate la rutine.

Împreună cu aceste adăugări și alte caracteristici, există, de asemenea, nenumărate îmbunătățiri și corecții de erori la elementele existente.

Canada este a doua țară a lumii ca întindere după Rusia. Canada este o monarhie constituțională și o țară a Commonwealth-ului care o recunoaște în mod formal pe Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit ca Regină a Canadei. Reprezentantul monarhului în Canada este Guvernatorul General.

Pentru a actualiza aplicația principală, deschideți funcția Good Lock și atingeți pictograma cu trei puncte pentru a extinde meniul. Puteți actualiza manual această aplicație. Pentru a actualiza aplicațiile respective în cadrul programului Good Lock, trebue să deschideți fiecare aplicație.

Dacă nu aveți încă Good Lock și este disponibil în zona dvs., puteți găsi aplicațiile în Galaxy Apps Store. Trebuie să aveți un smartphone Samsung Galaxy S9 / Galaxy S9+, Samsung Galaxy S8 și S8+, Galaxy S7 / Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 8 sau un Galaxy Note FE cu Android 8.0 Oreo sau mai nou pentru a utiliza aplicația.

SURSĂAndroidauthority