Pentru Samsung Air Conditioner cuvântul cheie în 2019 este „Confort”

730

Confortul este un sentiment de bunăstare perceput de utilizator în mediul în care se găsește, dar este și setul de instrumente care contribuie la facilitarea și ușurarea vieții cotidiene. Pornind de la această definiție, Samsung Air Conditioner Europe BV a ales cuvântul „Confort” pentru a descrie ceea ce dorește să ofere utilizatorilor cu Samsung WindFree. Climatizoarele Samsung cu tehnologia WindFree au caracteristici unice care contribuie la crearea unui mediu confortabil în casele noastre.

Am realizat că utilizatorii percep aerul condiționat ca un flux enervant de aer rece și nu un element de bunăstare. Acest lucru ne-a determinat să studiem și să proiectăm noi produse din domeniul aerului condiționat. În acest fel Confort a fost considerat a fi cuvântul ideal pentru noua serie de Samsung Air Conditioner. A declarat Ettore Jovane, șeful Samsung Air Conditioner Italia, care a continuat. „Cu gama WindFreee oferim produse unice și avansate din punct de vedere tehnologic. Acestea sunt capabile să garanteze beneficii importante și confort tuturor clienților noștri„.

Confort și tehnologie cu Samsung Air Conditioner

Cu tehnologia WindFree, Samsung a revoluționat modul de percepere a aerului condiționat, combinându-l cu ideea plăcută de confort. Datorită unui sistem inovator de difuzie a aerului, jetul clasic direct se transformă prin mii de micro-găuri într-o briză difuză plăcută. Astfel se îmbunătățește confortul atât în ​​birou, cât și acasă, atât în ​​timpul zilei cât și în timpul nopții, chiar și în situații mai delicate, cum ar fi în prezența copiilor mici.

Un sistem cu două faze ajunge mai întâi la temperatura setată cu modul „Răcire rapidă” și, ulterior complet automat, închide duzele prin comutarea la modul de răcire WindFree. Acesta păstrează temperatura stabilă, datorită unui flux de aer omogen, difuzat în mediul înconjurător prin mii de micro-găuri plasate pe partea frontală a aparatului de aer condiționat. În plus, un senzor de detectare măsoară gradul de umiditate a mediului, asigurând permanent modul de funcționare al aparatului Samsung.

Prima instalație modernă de aer condiționat electric a fost inventată de Willis Carrier în Buffalo, New York în anul 1902. Aparatul de aer condiționat, proiectat și construit în Buffalo de Carrier, a început să funcționeze la 17 iulie 1902. Aparatul lui Carrier a controlat nu numai temperatura, ci și umiditatea.

Confort și conectivitate. Samsung a fost un pionier în dotarea dispozitivelor sale în privința conectivității, făcându-le inteligente. Gestionarea aparatelor de climatizare Samsung Air Conditioner echipate cu Wi-Fi se poate face cu un smartphone Samsung prin aplicația SmartThings. Aplicația vă permite să porniți, să dezactivați, să gestionați, să programați și să controlați aparatul dumneavoastră de aer condiționat oricând și de oriunde. Pentru a asigura o utilizare confortabilă a dispozitivului și a funcțiilor sale inteligente, Samsung a proiectat cel mai simplu și mai intuitiv mod de a configura aparatul de aer condiționat.

Samsung Air Conditioner Confort 2019, aer curat și liniște

Confort și aer curat. WindFree asigură confort maxim și bunăstare chiar și în cele mai delicate situații. Aparatele de are condiționat sunt dotate cu gama de filtre Easy Filter Plus. Acestea captează praful și germenii iar Air Purifier, care produce hidrogen activ, neutralizează particulele dăunătoare și alergenii. Pentru a asigura un aer mai curat, aparatul de climatizare Samsung WindFree Pure, din categoria rezidențială, este echipat cu un filtru PM 2,5. Acesta filtrează 100% din aerul de intrare, reducând particulele de praful cu mai mult de 99%.

În plus, aparatele de climatizare Samsung utilizează agentul frigorific R32. În comparație cu modelul precedent de agent frigorific (R410A), R32 este mai ecologic și are un impact mai redus asupra mediului.

Confort și liniște. Foarte adesea cuvântul „Confort” este asociat cu liniștea, cu un mediu fără zgomot. Pentru a asigura un sentiment de bunăstare și un zgomot redus, aparatele Samsung WindFree sunt echipate cu un Inverter Digital 8-Poli care, garantează vibrații mai mici și un nivel de zgomot aproape imperceptibil. În plus, aparatele de climatizare WindFree permit adulților și în special copiilor să doarmă mai bine pe timp de noapte cu modul Good Sleep. Acest mod, împreună cu funcția WindFree, creează climatul ideal pentru un somn profund, fără jeturi directe de aer și cu un nivel de zgomot de 16dbA. DbA este intensitatea relativă a sunetelor în aer, percepute de urechea umană Nivelul scăzut de zgomot este, în general o caracteristică specifică pentru toate gamele de aparate electrocasnice produse de gigantul high-tech din Coreea de Sud.