Acasă Stiri Samsung, al 5-lea "cel mai inovator brand de tehnologie din 2018"

Samsung, al 5-lea „cel mai inovator brand de tehnologie din 2018”

Samsung Electronics a intrat în clasamentul primelor cinci branduri de tehnologie, considerate cele mai inovatoare din lume. Compania high-tech sud-coreeană a fost listată ca fiind cel de-al 5-lea brand „cel mai inovator brand de tehnologie din 2018„, clasament realizat de către compania Global Keys, o firmă de cercetare de piață, specializată pe domeniul IT.

Potrivit datelor publicate pe data de 9 august de Global Keys, compania americană a plasat pe Samsung Electronics pe locul cinci în lista „Most Innovative Tech Brands 2018”. Samsung a fost inclus în primele cinci locuri începând cu anul anul 2014, însă anul acesta a căzut pe locul cinci, de pe locul doi ocupat anul trecut.

Samsung Electronics s-a clasat pe locul al doilea în 2014, a fost pe locul al treilea în 2015, al cincilea în 2016 și cel mai bun loc a fost ocupat de Samsung în anul 2017, locul doi.

Sondajul a fost realizat de către Global Keys din New York, pe un număr de 4.628 de consumatori americani, care au fost rugați să numească cele mai reprezentative companii de top care aduc noi inovații tehnologice. Samsung Electronics este singura companie inclusă în „top cinci” în ultimii cinci ani consecutivi, care are sediul în afara Statelor Unite.

Colosul Amazon a continuat să ocupe primul loc, fiind urmat în top de Apple Inc. și Google clasate pe locul al doilea și al treilea. Furnizorul de conținut video din SUA, Netflix, a depășit pentru prima dată gigantul tehnic sud-coreean prin clasarea pe locul patru. Instagram a ocupat în clasament locul opt, în timp ce Facebook, care a suferit în urma scandalul privind confidențialitatea datelor utilizatorilor, a căzut de pe listă.

IBMInternational Business Machines a fost fondată în 1911 și are sediul la Armonk, New York. Angajații IBM au primit cinci premii Nobel, șase premii Turing, zece medalii naționale de tehnologie și cinci medalii naționale de știință. A avut un venit net de 5.753 miliarde USD în 2017.

Spotify, YouTube, Instagram, Uber și Lyft, au punctat pentru clasarea pe următoarele locuri, cu specificația că ultimele două au fost la egalitate pe locul nouă. Locul zece în acest top select a fost ocupat de IBM.

Facebook a căzut serios în clasamentul din acest an, a cărui lipsă de inovare în materie de intimitate a fost taxată de către consumatori. Trebuie să mai remarcăm că jucători puternici din domeniul inovației tehnologice, cum ar fi Microsoft, Tesla, IBM, se află în urma companiei Samsung Electronics.

Consumatorii așteaptă o inovație constantă și o extindere a inovației tehnologice, depășind din ce în ce mai mult limitele actuale” a spus Robert Passikoff, fondatorul și președintele Brand Keys.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....