Acasă Stiri Samsung, al 5-lea "cel mai inovator brand de tehnologie din 2018"

Samsung, al 5-lea „cel mai inovator brand de tehnologie din 2018”

Samsung Electronics a intrat în clasamentul primelor cinci branduri de tehnologie, considerate cele mai inovatoare din lume. Compania high-tech sud-coreeană a fost listată ca fiind cel de-al 5-lea brand „cel mai inovator brand de tehnologie din 2018„, clasament realizat de către compania Global Keys, o firmă de cercetare de piață, specializată pe domeniul IT.

Potrivit datelor publicate pe data de 9 august de Global Keys, compania americană a plasat pe Samsung Electronics pe locul cinci în lista „Most Innovative Tech Brands 2018”. Samsung a fost inclus în primele cinci locuri începând cu anul anul 2014, însă anul acesta a căzut pe locul cinci, de pe locul doi ocupat anul trecut.

Samsung Electronics s-a clasat pe locul al doilea în 2014, a fost pe locul al treilea în 2015, al cincilea în 2016 și cel mai bun loc a fost ocupat de Samsung în anul 2017, locul doi.

Sondajul a fost realizat de către Global Keys din New York, pe un număr de 4.628 de consumatori americani, care au fost rugați să numească cele mai reprezentative companii de top care aduc noi inovații tehnologice. Samsung Electronics este singura companie inclusă în „top cinci” în ultimii cinci ani consecutivi, care are sediul în afara Statelor Unite.

Colosul Amazon a continuat să ocupe primul loc, fiind urmat în top de Apple Inc. și Google clasate pe locul al doilea și al treilea. Furnizorul de conținut video din SUA, Netflix, a depășit pentru prima dată gigantul tehnic sud-coreean prin clasarea pe locul patru. Instagram a ocupat în clasament locul opt, în timp ce Facebook, care a suferit în urma scandalul privind confidențialitatea datelor utilizatorilor, a căzut de pe listă.

IBMInternational Business Machines a fost fondată în 1911 și are sediul la Armonk, New York. Angajații IBM au primit cinci premii Nobel, șase premii Turing, zece medalii naționale de tehnologie și cinci medalii naționale de știință. A avut un venit net de 5.753 miliarde USD în 2017.

Spotify, YouTube, Instagram, Uber și Lyft, au punctat pentru clasarea pe următoarele locuri, cu specificația că ultimele două au fost la egalitate pe locul nouă. Locul zece în acest top select a fost ocupat de IBM.

Facebook a căzut serios în clasamentul din acest an, a cărui lipsă de inovare în materie de intimitate a fost taxată de către consumatori. Trebuie să mai remarcăm că jucători puternici din domeniul inovației tehnologice, cum ar fi Microsoft, Tesla, IBM, se află în urma companiei Samsung Electronics.

Consumatorii așteaptă o inovație constantă și o extindere a inovației tehnologice, depășind din ce în ce mai mult limitele actuale” a spus Robert Passikoff, fondatorul și președintele Brand Keys.

Stiri

Nintendo Switch – viitoarea consolă premium cu afișaj OLED Samsung

Compania Nintendo intenționează să dezvăluie anul acesta un model de consolă de jocuri Nintendo Switch echipată cu un ecran mai mare. Noul...

Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Samsung a anunțat lansarea Wildlife Watch, un nou program pilot care folosește tehnologia pentru a ajuta la combaterea braconajul. Ținta este combaterea...

Samsung a stabilit un nou record de viteză de descărcare în 5G

Samsung Electronics Co. a declarat joi că a atins cea mai rapidă viteză de descărcare din industrie cu o tehnologie avansată de...

Samsung Galaxy A22 5G în lucru, mai multe detalii despre el

Era clar încă de la lansare că Samsung Galaxy A32 5G nu va rămâne cel mai ieftin telefon Samsung 5G mult timp....

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...