Samsung aduce noul Ambient Mode în gama de televizoare QLED 2019

1082

Samsung a anunțat că cea mai recentă linie QLED TV din 2019 va oferi utilizatorilor un nou mod Ambient. Noul Ambient Mode permite afișarea unor opere de artă renumite sau a unui conținut personalizat. Prin Ambient Mode, pe ecranul televizorului pot fi accesate o varietate de informații, cum ar fi cele mai importante știri, actualizările meteo, fotografii sau muzică.

Modul Ambient poate afișa diverse materiale, cum ar fi opere de renume mondial, atunci când ecranul televizorului este oprit. Televizorul este de fapt cea mai mare parte a timpului oprit. Utilizatorii au TV-urile lor pornite, în medie, doar cinci ore pe zi, conform SamMobile. Deci, avem un spațiu mare ocupat pe peretele camerei de un ecran negru, pentru mai mult de 19 ore.

Samsung a colaborat cu artiști renumiți pentru Ambient Mode

Mai mult decât atât, Samsung a colaborat cu artiști de renume, precum Tali Lennox și Scholten & Baijings. Lucrările acestora vor fi afișate pe televizorul QLED când este în modul Ambient, conform NewsSamsung. Deja disponibil, noul mod Ambient a fost gândit pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi a utilizatorilor și pentru a le oferi experiențe unice în ceea ce privește conținutul la care pot avea acces în momentul în care închid televizorul. Samsung va extinde conținutul Ambient Mode prin colaborarea cu mai mulți artiști tineri și talentați în următorii câțiva ani.

Tali Lennox este născută pe 09 februarie 1993 la Westminster, Londra, Anglia. Este un model, acriță și artistă britanică, specializată în portrete începând cu 2014. Este fiica cântăreței scoțiene Annie Lennox și producătorului israelian de discuri Uri Fruchtmann.

Suntem mândri să oferim modul Ambient, care adaugă o nouă valoare ecranului TV atunci când este oprit. Ambient Mode duce noi beneficii pentru stilul de viață al clienților noștri, depășind televizoarele convenționale”. A declarat Jongsuk Choo, vicepreședinte executiv Visual Display Business, Samsung Electronics. „Ne propunem să extindem conținutul Ambient Mode prin colaborarea cu artiști tineri și talentați pentru a oferi clienților noi modalități de a se bucura de televizoarele QLED„.

Samsung este cel mai mare producător mondial de televizoare

Ca parte a lansării noului Ambient Mode, Samsung a colaborat cu artiști talentați pentru a ajuta consumatorii să-și facă casele un mediu mai cald și mai confortabil. Recunoscută pentru picturile sale în ulei, Tali Lennox, un artist care influențează industria modei, și-a unit forțele cu Samsung pentru modul Ambient. Compania Scholten & Baijings din Olanda a creat, de asemenea, o colecție de diferite lucrări de artă originale care conțin produse de porțelan și țesături în culori și modele elegante.

Samsung produce televizoare de ani de zile și este de mulți ani cel mai mare producător din lume. Calitatea și fiabilitatea tuturor gamelor de televizoare Samsung a făcut ca această marcă să fie preferata cumpărătorilor. Designul și tehnologiile care stau în spatele acestor televizoare au fost mereu inovatoare. Și Samsung nu se oprește aici.