Acasă Stiri Primul telefon Samsung Android Go testat pe mai multe piețe

Primul telefon Samsung Android Go testat pe mai multe piețe

Mai multe informații recente au sugerat că Samsung ar putea fi dispus să participe la programul Android Go. Samsung are un dispozitiv în producție cu numărul de model SM-J260G care a fost deja testat și evaluat pe mai multe procesoare de referință. Datele de referință ne-a dat suficiente indicii pentru a concluziona că acesta este probabil primul telefon Samsung Android Go.

Am scris pe iLoveSamsung destul de recent ca Samsung a început testarea telefonului, momentan cu numărul de model SM-J260 (chiar dacă este vehiculat numele Galaxy J2 Core), pe patru piețe din Asia – India, Nepal, Bangladesh și Sri Lanka. Putem dezvălui acum că Samsung Electronics testează primul telefon Samsung Android Go în câteva zeci de noi piețe de pe tot globul.

Piețele din zona Indiei, unde acest telefon a fost testat inițial, sunt cele în care compania high-tech sud-coreeană a lansat în mod tradițional multe dintre dispozitivele sale bugetare. Nu ar fi fost o surpriză pentru nimeni dacă acest telefon ar fi fost limitat la cele patru țări. Se pare, totuși, că Samsung testează telefonul pe mult mai multe piețe din Europa, America Latină și Asia.

Android Go este o versiune a sistemului de operare Android 8.1 Oreo, aduce cele mai bune caracteristici ale sistemului de operare Android și le pune pe dispozitive cu mai puțin de 1 GB de memorie RAM, rezultând telefoane foarte accesibile ca preț.

Smartphone-ul cu numărul de model Samsung SM-J260F este testat în Regatul Unit, Uzbekistan, țările din Caucaz (Georgia, Armenia și Azerbaidjan), Germania, Italia, Ucraina, Rusia, Kazahstan, Franța și Polonia. Samsung testează modelul SM-J260M în Argentina, Bolivia, Chile, Columbia, Trinidad și Tobago, Peru și Paraguay. Noile piețe din Asia pentru SM-J260G includ, pe lângă cele specificate mai sus și pe Cambodgia, Thailanda, Singapore, Malaezia și Vietnam.

Chile este cea mai stabilă și prosperă țară din America de Sud. Este prima țară din regiune după nivelul de dezvoltare umană, competitivitate, calitatea vieții, stabilitatea politică, libertatea economică, corupția scăzută și nivelul redus de sărăcie. Fernando Magellan a fost primul european care a pus piciorul, în 1520, pe actualul teritoriu chilian.

Lansarea primului său dispozitiv Samsung Android Go pe atât de multe piețe de pe tot globul, va permite companiei Samsung să verifice dacă există suficientă cerere pe piață pentru smartphone-urile sale, care oferă o experiență Android inedită. Mulți utilizatori de smartphone-uri si-au exprimat părerea că poate Samsung ar trebui să experimenteze un soi de amestec între Android Go și câteva dispozitive Android din gamele sale.

Android Go oferă platforma perfectă pentru asta, deoarece este o versiune de Android Oreo care este destinată dispozitivelor cu memorie RAM de 1 GB sau mai puțin. Samsung ar putea testa piața cu un dispozitiv low-end pentru a vedea dacă există interes din partea clienților, înainte de a decide cum să procedeze în continuare.

Suntem siguri că vor apărea mai multe informații suplimentare în perioada următoare, un astfel de dispozitiv este foarte interesant pentru multă lume mai ales prin prisma prețului.

SourceSamMobile

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....