Samsung a lansat noi aparate de aer condiționat bazate pe AI

805
Producătorii de aparate electrocasnice din Coreea de Sud, Samsung și LG, au prezentat cele mai recente modele de aparate de aer condiționat. Acestea au capabilități de inteligență artificială (AI) și caracteristici avansate de purificare a aerului pentru a viza piața premium. Aparatele de aer condiționat fără vânt ale companiei Samsung pentru 2019, au fost prezentate în cadrul unui eveniment desfășurat la sediul companiei R & D (Samsung Research & Device) din Seul pe 17 ianuarie 2019. Liderul din industria de electrocasnice Samsung Electronics Co. a lansat cele mai recente aparate de aer condiționat fără suflantă. Acestea dispersează foarte ușor aerul rece prin orificii microscopice și economisesc energie cu un sistem avansat de invertoare.
Noile aparate se pot conecta cu alte dispozitive Samsung prin Wi-Fi
Noul sistem de răcire oferă asistență inteligentă digitală prin Bixby, conform agenției sud-coreene de presă Yonhap. Astfel este controlată mai bine temperatura, umiditatea și calitatea aerului. De asemenea, permite utilizatorilor să controleze alte dispozitive Samsung conectate prin Wi-Fi. Pot interacționa cu aparate de aer condiționat de perete, purificatoare de aer și televizoare, a spus gigantul tech. „Noile aparate de climatizare fără vânt, bazate pe tehnologia AI, au îmbunătățit funcția de purificare a aerului. Aparatele au un design elegant și sunt în ton cu tendințele actuale din case„. A declarat Lee Jae-hwan, un înalt oficial al diviziei electronice de consum a companiei Samsung. „Vom intensifica eforturile de dezvoltare a tehnologiilor pentru a ajuta consumatorii să reziste mai bine la căldură și praful fin„.

Prima instalație modernă de aer condiționat electric a fost inventată de Willis Carrier în New York în 1902. Aparatul proiectat și construit în Buffalo de Carrier, a început să funcționeze la 17 iulie 1902. Aparatul lui Carrier a controlat nu numai temperatura, ci și umiditatea.

Gigantul high-tech sud-coreean a spus, de asemenea, că designul său elegant se va integra perfect cu designul interior. Acest design a fost conceput pentru a satisface toate categoriile de consumatori. Noile aparate de aer condiționat Samsung vor fi disponibile pentru vânzare începând cu 18 ianuarie 2019. De asemenea, în perioada 14 – 16 ianuarie a avut loc în Atalanta, Georgia, AHR Expo 2019. AHR Expo – Air-Conditioning, Heating and Refrigeration, este cel mai mare eveniment de acest fel din lume. Samsung a prezentat mai multe modele de aparate de aer condiționat, pentru a-și consolida poziția pe piața Nord-Americană.