Samsung a lansat aplicația oficială pentru Olimpiada de Iarnă

1487

Compania Samsung a lansat aplicația mobilă oficială PyeongChang 2018 pentru a conecta fanii la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018, care se desfășoară la PyeongChang în Coreea de Sud. Olimpiada va avea loc în perioada 9 – 25 februarie 2018Samsung Electronics Co. a fost de mai mult timp implicat în Jocurile Olimpice ca sponsor. Totul a început în 1988, când a fost un sponsor local al Jocurilor Olimpice de la Seul, iar compania și-a extins ulterior angajamentul în calitate de Partener Olimpic Mondial în categoria Echipamente de comunicații fără fir.

PyeongChang 2018 este o aplicație mobilă personalizată, pentru o mai bună experiența la Jocurilor Olimpice de Iarnă, asigurând o comunicare mai inteligentă și operațiuni wireless de calitate în timpul Jocurilor Olimpice. Aplicația oficială PyeongChang 2018 a fost creată în parteneriat cu Comitetul Internațional Olimpic și Comitetul de Organizare pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice de Iarnă din 2018. Aplicația all-in-one îi va ajuta pe fani să se bucure de experiența Jocurilor Olimpice de Iarnă, oferind actualizări în timp real, informații sportive, clasamente pe medalii și înregistrări olimpice și paralimpice. Fanii pot primi alerte de notificare în funcție de țările preferate, sportivi sau atleți.

Aplicația oficială a companiei Samsung PyeongChang 2018, a evoluat foarte mult față de serviciul Wireless Olympic Works, lansat în 2004. Jocurile Olimpice din 2004 s-au desfășurat la Atena, Grecia între 13 august și 29 august 2004. Această aplicație oferă conținut diferențiat, bazat pe locație, actualizări de știri, informații despre locație și bilete. Oferă chiar și un serviciu pentru fani de a sprijini sportivii.

Samsung are obiceiul de a lansa o variantă ediție limitată a unui smartphone de ultimă generație, care este oferită gratuit tuturor sportivilor. Compania a prezentat săptămâna trecută Samsung Galaxy Note 8 Olympic Edition.

Samsung și-a început implicarea ca sponsor la Jocurile Olimpice la Seul în 1988. Începând cu Jocurile Olimpice de Iarnă Nagano 1998, compania și-a extins angajamentul față de Mișcarea Olimpică ca Partener Olimpic la nivel mondial în categoria echipamentelor de comunicații fără fir și dispozitive mobile. Sponsorizarea Samsung continuă și la Tokyo 2020.

Aplicația oficială PyeongChang 2018 este disponibilă în engleză, coreeană, franceză, japoneză și chineză și poate fi descărcată gratuit pe Google Apps, Google Play Store și iOS App Store.

SURSĂSamsung News