Samsung pe primul loc în vânzările de bare de sunet în ultimii nouă ani

180
Bare de sunet Samsung
Sursă foto: via SamMobile

Samsung a dat iarăși dovada a ceea ce poate în domeniul high-tech. Compania a vândut cele mai multe bare de sunet din lume și în 2022. În acest fel gigantul coreean si-a păstrat coroana de lider de piață în vânzările de bare de sunet timp de nouă ani. Este o realizare incredibilă pentru companie. În plus, compania a primit și numeroase premii care arată că barele de sunet Samsung sunt și cele mai bune ca performanțe audio.

Potrivit celui mai recent studiu de piață al firmei de cercetare de piață FutureSource Consulting, Samsung a ocupat primul loc pe piața barelor de sunet cu o cotă de piață de 18,4% în volumul vânzărilor și o cotă de venituri de 20,2%. Acest lucru demonstrează că Samsung vinde mai multe bare de sunet la prețuri mai mari decât alte mărci rivale.

Samsung pe primul loc și în vânzările de bare de sunet

Studiul de piață realizat de FutureSource Consulting arată, de asemenea, că piața barelor de sunet a crescut constant în ultimii ani. Vânzările au avut o rată de creștere de 5,7% în ultimii trei ani. Aproximativ 23,2 milioane de bare de sunet au fost vândute la nivel global, iar aproximativ 4,2 milioane de unități au fost vândute de Samsung. Piața este de așteptat să atingă vânzări de 26 de milioane de unități până în 2025.

Bara de sunet HW-Q990C de la Samsung a fost lansată la începutul acestui an. Este cea mai performantă bară de sunet pentru 2023 și a reușit să impresioneze experții și entuziaștii. Are o configurație de difuzoare cu 11.1.4 canale cu Dolby Atmos wireless. Are și Q-Symphony 3.0, Space Fit Sound Pro și Game Mode Pro. De asemenea, include AirPlay 2, Google Cast, Tap Sound și SmartThings.

Google Cast este un adaptor de streaming dezvoltat de Google pentru redarea conținutului audio/video transmis în flux pe internet pe un dispozitiv de consum compatibil. A fost lansat în 2013 în SUA și în 2014 la nivel global.

„Samsung se angajează să ofere clienților o experiență de divertisment acasă, care să răspundă nevoilor acestora. Barele de sunet Samsung sunt potrivirea perfectă captivantă pentru televizoarele Samsung. Au sunet cinematografic cu funcții audio inteligente și conectivitate îmbunătățită.” A spus Cheolgi Kim, EVP Visual Display Business la Samsung Electronics, potrivit SamMobile.