Samsung a lansat noi baterii externe cu încărcare rapidă de 25W

1271
Samsung a lansat noi baterii externe cu încărcare rapidă de 25W

Alături de noile smartphone-urile Galaxy S20, Samsung a prezentat, de asemenea, o grămadă de accesorii la evenimentul „Galaxy Unpacked 2020”. Toate acestea se potrivesc cu dispozitivele recent lansate, incluzând căștile Samsung Galaxy Buds+ cu adevărat wireless, o grămadă de carcase și huse și două noi baterii externe de 25W.

Cele două power bank au apărut deja pe site-ul Samsung. Gigantul tech sud-coreean a listat în liniște cele două noi bănci de energie pe site-ul său. Prima baterie se numește 25W Wireless Battery Pack și are o capacitate a bateriei de 10.000mAh, conform SamMobile. A doua baterie externă se numește 25W Battery Pack și are o capacitate tot de 10.000mAh.

25W Wireless Battery Pack și 25W Battery Pack lansate de Samsung

Bateria Wireless Battery Pack de 25W are două porturi USB Type-C. Acestea vă permit să încărcați un smartphone compatibil cu până la 25 de wați de putere prin intermediul standardului USB PD. Există, de asemenea și încărcare wireless Qi. Astfel vă puteți încărca telefonul, smartwatch-ul sau căștile wireless, doar așezându-le deasupra bateriei. Această baterie externă a trecut prin certificarea comisiei americane FCC acum mai bine de două luni.

Samsung a listat pe site-ul său web și pe 25W Battery Pack. Are capacitatea tot de 10.000mAh și acceptă încărcare prin cablu la 25W pentru smartphone-uri compatibile. Are două porturi USB Type-C, dar nu există nicio încărcare wireless pe acest model. Compania a menționat că cele două bănci de energie nu suportă încărcare rapidă de 25W atunci când două dispozitive sunt încărcate în același timp.

O baterie externă include un circuit de control care reglementează încărcarea bateriei și transformă tensiunea bateriei în 5,0 volți pentru portul USB. Bateria pe bază litiu-polimer este mai ușoară și mai eficientă. Prima baterie externă a fost prezentată la Consumer Electronics din Las Vegas, în 2011.

Prețul și disponibilitatea celor două baterii nu au fost deocamdată dezvăluite. Ne așteptăm să fie scoase la vânzare alături de Galaxy S20, Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra, deoarece Samsung le listează deja pe site-ul său oficial în diferite țări.