Samsung a lansat noi baterii externe cu performanțe puternice

94
Samsung Wireless Powerbank de 10.000 mAh
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung Electronics a lansat ieri două noi baterii externe cu performanțe puternice. Noile pachete de baterii care sunt lansate de data aceasta sunt: PD ​​​​Battery Pack de 20.000 mAh și PD ​​​​Wireless Charging Battery Pack 10.000 mAh. 30% din materiale plastice reciclate, certificate de UL (Underwriters Laboratories), au fost folosite la carcasele celor două baterii.

Ambele baterii externe sunt echipate cu un port de tip USB-C care se conformează standardului USB PD 3.0. În acest fel puteți să încărcați rapid și convenabil mai multe tipuri de dispozitive Galaxy, dar și diverse alte produse. Cu ocazia lansării Samsung oferă o reducere de 10% clienților care achiziționează aceste baterii externe de pe Samsung.com în perioada 19 – 31 martie.

În primul rând, PD Battery Pack 20.000 mAh este un acumulator de mare capacitate care poate fi folosit în siguranță oricând și oriunde. Suporta încărcarea cu fir de până la 45W și este echipat cu trei porturi de tip USB-C. Astfel vă permite să încărcați până la trei dispozitive în același timp. Samsung precizează că viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizare, condițiile de încărcare, dispozitivele conectate și alți factori.

Bateria Samsung PD Wireless Charging Battery Pack 10.000 mAh acceptă atât încărcarea fără fir, cât și încărcarea cu fir. Încărcarea cu fir acceptă un transfer de energie de până la 25W și 10W în modul de încărcare fără fir. Acest power-bank este echipat cu două porturi de tip USB-C, astfel încât puteți încărca până la trei dispozitive în același timp atunci când utilizați atât încărcarea cu fir, cât și wireless.

Un powerbank include un circuit de control care reglementează încărcarea bateriei și transformă tensiunea bateriei în 5,0 volți pentru portul USB. Prima baterie externă a fost prezentată la Consumer Electronics Las Vegas, în 2011.

Prețul este de 66.000 KRW (~45 de euro) pentru bateria 20.000 mAh și 55.000 woni (~38€) pentru bateria 10.000 mAh”. Cele două baterii externe sunt lansate într-o singură culoare: Bej. Achizițiile pot fi făcute la Samsung.com, Samsung Store și pe toate piețele majore.

Sursă foro: SamsungNewsroom

Un oficial Samsung Electronics a spus: „Cele două baterii noi, mai modernizate, vor oferi o experiență de încărcare mai rapidă și mai convenabilă clienților care folosesc diverse produse mobile și IT, cum ar fi smartphone-uri, tablete și dispozitive portabile în același timp.” „Noile produse, le puteți folosi oricând și oriunde. Sper că puteți experimenta o viață mobilă fără grija pentru bateriei”, a continuat oficialul Samsung potrivit SamsungNewsroom.