Acasă Stiri Samsung BioLogics contract în valoare de 16,6 milioane de dolari

Samsung BioLogics contract în valoare de 16,6 milioane de dolari

Producătorul sud-coreean de medicamente Samsung Plant BioLogics parte a Samsung Electronics, a primit o comandă pentru a produce medicamente bio în valoare de cel puțin 16,6 milioane de dolari de la o firmă farmaceutică americană nenominalizată, potrivit unui comunicat al companiei Samsung. Contractul este egal cu aproximativ 6% din venitul net al firmei din 2016, potrivit comunicatului.

Valoarea acestui contract ar putea crește până la 148,2 milioane de dolari, în funcție de modul în care firma americană reușește să vândă medicamentele pe piața din Statele Unite. Mai multe detalii privind contractul, cum ar fi identitatea celeilalte părți și perioada pe care se întinde contractul, nu au fost făcute publice. Samsung BioLogics a explicat că o obligație contractuală stipulează că trebuie păstrat secretul detaliilor contractului.

Samsung tocmai a finalizat construcția unei noi fabrici situată în Songdo, Incheon, care are o suprafață 118.000 m² și este cea mai mare fabrică de produse bio din lume cu o capacitate de producție de 180.000 de litri, ducând capacitatea totală de producție a companiei la 362.000 litri. Fabrica a costat aproximativ 750 de milioane de dolari.

Medicamentele biologice sunt medicamente ale căror ingrediente active sunt produse din organisme vii, cum ar fi celule de plante sau animale, bacterii, virusuri sau drojdie. Medicamentele convenționale sunt fabricate de obicei prin sinteză chimică. Printre concurenții Samsung pe piața produselor biofarmaceutice se numără Pfizer şi Amgen.

Președintele Samsung BioLogics, Kim Tae-han, a declarat: „Vom continua să facem tot posibilul pentru a produce cele mai bune produse biofarmaceutice printr-o inovare constantă pentru a oferi clienților și pacienților medicamentele de care au nevoie în timp util„.

Samsung BioLogics a fost înființată în aprilie 2011. Sediul este în Incheon, Coreea de Sud. Este un joint-venture între companiile afiliate Samsung și Quintiles Transnational Corp., o companie cu sediul în S.U.A.. Samsung BioLogics își propune să fie lider mondial în industria de produse biofarmaceutice.

Pe lângă Samsung Electronics – acționar majoritar, mai au acțiuni la Samsung BioLogics și Coreea Investment & Securities, Citigroup Inc., JP Morgan Chase & Co și Credit Suisse Groups AG.

Samsung BioLogics, filiala din domeniul farmaceutic al gigantului high-tech Samsung, are în prezent trei fabrici pentru producerea de medicamente și are planificat să construiască o a patra unitate de producție de medicamente biologice. Piața medicamentelor biologice se estimează că va depăși 223,7 miliarde de dolari până în 2021, potrivit unei analize Bloomberg Intelligence.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...