Samsung Bixby primește noi funcții și funcționalități cu One UI 6.0

283
Samsung Bixby primeste noi functii
Sursa foto: via samover.com

Bixby este asistentul inteligent al companiei Samsung aflat pe diferite dispozitive Galaxy. Samsung Bixby are mai multe caracteristici utile pentru a face mai multe sarcini cu ajutorul vocii. Seamănă mai degrabă cu Google Assistant, dar funcționează mai bine la îndeplinirea unor sarcini care sunt legate de funcțiile încorporate ale dispozitivului Galaxy, cum ar fi modurile și rutinele. Pentru a îmbunătăți lucrurile, compania a lansat o nouă actualizare care îi va îmbunătăți funcționarea.

Acum compania Samsung a lansat o nouă actualizare pentru Bixby, care vine cu versiunea 3.3.36.2. Odată cu cea mai recentă actualizare pentru Samsung Bixby, compania a distribuit un nou jurnal de modificări, care spune că sunt introduse câteva fonturi și scheme de culori noi pentru decorarea aplicației.

Odată cu aceasta, actualizarea a adus și câteva noi comenzi rapide de pe ecranul de pornire și din Finder. Acum puteți să accesați cu ușurință comenzile rapide, pagina Discover, introduceți o comandă și setările Bixby cu noile comenzi rapide. În plus, actualizarea Samsung Bixby a adus și mai multe îmbunătățiri funcționale și remedieri de erori. În acest fel utilizatorii care folosesc asistentul inteligent Bixby vor  avea o experiență mai fluidă pe dispozitivele Samsung Galaxy.

Cea mai recentă actualizare pentru Bixby este disponibilă într-un pachet software cu o dimensiune de 69,10 MB, potrivit SamLover. Utilizatorii care dețin un dispozitiv Samsung Galaxy care vine cu funcționalitatea Bixby îl pot actualiza cu ușurință prin Galaxy Store. Vedeți pe I❤️Samsung cum se compară asistenții vocali Siri și Bixby!

Bixby a fost numit după Jerome Bixby un scriitor american de science-fiction care a scris mai multe episoade din Star Trek. Bixby a fost conceput cu un omolog feminin, Kestra. Numele Bixby și Kestra sunt asociate în mod direct cu Star Trek.

Samsung Bixby este aplicația de stoc pentru dispozitivele Galaxy, care aduce multe funcții utile pentru utilizatori. De exemplu, puteți adresa orice întrebare lui Bixby. Pentru a o face, trebuie doar să apăsați și să țineți apăsată tasta Bixby sau butonul de pornire, iar apoi se va activa și începe să asculte. Cu setările avansate, puteți, de asemenea, să îl activați fără să atingeți telefonul folosind doar vocea.