Samsung Bixby primește noi funcții pentru utilizatorii din SUA

174
Samsung Bixby primeste noi functii
Sursa foto: via phonearena.com

Bixby, asistentul virtual al Samsung, a parcurs un drum lung de când a fost lansat acum cinci ani. Dar încă mai este de lucru la el. Datorită actualizărilor oportune și semnificative, tot mai mulți fani Samsung încep să folosească Bixby zilnic. În aceste zile, Samsung a lansat o altă actualizare pentru Bixby concepută special pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pentru conturile pentru copii.

Atunci când copiii cu conturi Bixby folosesc asistentul vocal Samsung și au nevoie de permisiuni suplimentare de partajare terță parte, acum vor putea solicita verificarea consimțământului parental. În prezent, această caracteristică este disponibilă doar în Coreea și Statele Unite. Samsung a confirmat că mai multe țări vor fi adăugate treptat. În acest fel oricine are un telefon Samsung ar trebui să îl obțină în următoarele săptămâni.

Bixby primește o nouă actualizare, a debutat în SUA

Dar aceasta nu este singura caracteristică nouă inclusă în actualizare. Potrivit PhoneArena, jurnalul de modificări introduce capacitatea de a activa trezirea vocală atunci când se redă un ton de apel, o alarmă sau Bixby TTS, chiar și fără opțiunea „Trezește-te când se redă sunetul”. Utilizatorii care doresc ca trezirea vocală să se activeze atunci când redă muzică pot activa opțiunea „Trezește-te când se redă media” din setările Bixby din Trezire vocală.

TTS sau text-to-speech. TTS înseamnă pur și simplu folosirea inteligenței artificiale pentru a converti textul în voce dintr-un PDF, din e-mail, dintr-o carte în format electronic, din documente sau orice alt scris de pe un site web.

În cele din urmă, o a treia funcție nouă a fost adăugată la asistentul inteligent Samsung. După cea mai recentă actualizare asistentului vocal poate să recomande setări utile legate de o gamă mai largă de comenzi. Pur și simplu vorbiți cu Bixby pentru a începe să primiți aceste recomandări. Vedeți pe I❤️Samsung cum să utilizați Bixby Call Text la seria Galaxy S23!

Jurnalul de modificări menționează că au fost adăugate și îmbunătățiri funcționale și remedieri de erori, dar nu sunt furnizate detalii. Aceasta este o actualizare destul de mică, care cântărește aproximativ 60MB, cel puțin în Coreea și SUA, unde include această funcție suplimentară. Cel mai probabil actualizarea va ajunge în zilele următoare și pe alte piețe.