Acasă Stiri Samsung a brevetat un design de smartphone cu ecran complet

Samsung a brevetat un design de smartphone cu ecran complet

Samsung a brevetat câteva modele de smartphone cu ecran complet și a publicat o imagine a unuia dintre modele. Este acesta Samsung Galaxy S10? Samsung este liderul pieței mondiale de ani de zile în industria smartphone-urilor. Și bineînțeles, gigantul high-tech sud-coreean nu vrea să piardă această poziție.

Anul viitor trebuie să fie anul Samsung. În primul rând cu telefonul pliabil, dispozitivul de care am tot vorbit de ani de zile, ce va fi lansat în sfârșit anul viitor. În plus, se va celebra cea de-a 10-a aniversare a celebrului serial Galaxy S. Samsung a promis că Galaxy S10 va fi un smartphone foarte performant și inovativ.

De ceva timp știm că Samsung intenționează să plaseze camera foto și senzorul de amprente sub display. Astfel, poate fi creat un telefon cu ecran complet. În plus, producătorul coreean a prezentat mai multe ecrane noi Infinity la SDC 2018, inclusiv afișajul Infinity-O. La acest ecran există o gaură pentru aparatul de fotografiat selfie din partea stângă sus.

Cerere de brevet pentru design pe tot ecranul depusă la Haga, în Olanda

Acum colegii noștri de la site-ul olandez, LetsGoDigital a reușit să obțină imagini cu un smartphone Samsung cu ecran complet, cu doar o gaura de cameră pe ecran. Designul se potrivește exact cu afișajul Infinity-O introdus recent. Imaginile au fost folosite de Samsung Electronics într-un brevet de design, care a fost solicitat la Haga International Design System. Baza de date de aici este gestionată de WIPO (Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale). Aici companiile pot depune un brevet de design iar după aprobare brevetul va fi automat acceptat de 70 de țări diferite.

Haga este sediul de facto al guvernului olandez, dar nu este capitala Olandei. Haga este sediul camerelor superioare și inferioare ale parlamentului olandez. Toate ambasadele statelor străine sunt situate aici. De asemenea la Haga au sediul Curtea Supremă de Justiție și Consiliul de Stat.

Cererea de brevet conține exclusiv material vizual, fără o descriere scrisă. Există mai mult de 50 de modele diferite de smartphone prezentate. Toate acestea prezintă un design cu ecran complet, cu o cameră selfie în partea stângă sus, la fel ca afișajul Infinity-O. Este poate surprinzător faptul că Samsung a atașat, de asemenea, o imagine color la brevet. Acest lucru ar putea fi foarte bine designul lui Galaxy S10 cu afișajul Infinity-O.

Samsung a depus cerere de brevet pentru diferite design-uri de ecran

Cu toate acestea, acest lucru nu este singurul brevet interesant de la Samsung Electronics. Pe 9 noiembrie 2018, în baza de date Haga Express Database a fost publicat un brevet cu un design similar, aici fiind utilizată o gaură ovală, unde pot fi încorporate două camere. În acest design, gaura este plasată în partea dreaptă. La 26 octombrie 2018, a fost publicat un brevet de la Samsung, în aceeași bază de date, cu o gaură mai largă în mijloc. În plus față de cameră, acolo sunt amplasați mai mulți senzori și difuzorul.

Indiferent de modul în care se pot dezvolta tendințele în viitor, cu aceste modele, Samsung poate merge în toate direcțiile. Va trebui să fim răbdători, deoarece Galaxy S10 este așteptat doar în februarie 2019. Dispozitivul va fi cel mai probabil prezentat la Mobile World Congress 2019 la sfârșitul lunii februarie.

Stiri

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...

Samsung Galaxy A73 va primi o cameră de 108 megapixeli

Acum, cu cât ne apropiem de sfârșitul anului, apar tot mai multe detalii despre seria Galaxy A 2022. Am scris recent că...