Samsung a brevetat un design de smartphone cu ecran complet

964

Samsung a brevetat câteva modele de smartphone cu ecran complet și a publicat o imagine a unuia dintre modele. Este acesta Samsung Galaxy S10? Samsung este liderul pieței mondiale de ani de zile în industria smartphone-urilor. Și bineînțeles, gigantul high-tech sud-coreean nu vrea să piardă această poziție.

Anul viitor trebuie să fie anul Samsung. În primul rând cu telefonul pliabil, dispozitivul de care am tot vorbit de ani de zile, ce va fi lansat în sfârșit anul viitor. În plus, se va celebra cea de-a 10-a aniversare a celebrului serial Galaxy S. Samsung a promis că Galaxy S10 va fi un smartphone foarte performant și inovativ.

De ceva timp știm că Samsung intenționează să plaseze camera foto și senzorul de amprente sub display. Astfel, poate fi creat un telefon cu ecran complet. În plus, producătorul coreean a prezentat mai multe ecrane noi Infinity la SDC 2018, inclusiv afișajul Infinity-O. La acest ecran există o gaură pentru aparatul de fotografiat selfie din partea stângă sus.

Cerere de brevet pentru design pe tot ecranul depusă la Haga, în Olanda

Acum colegii noștri de la site-ul olandez, LetsGoDigital a reușit să obțină imagini cu un smartphone Samsung cu ecran complet, cu doar o gaura de cameră pe ecran. Designul se potrivește exact cu afișajul Infinity-O introdus recent. Imaginile au fost folosite de Samsung Electronics într-un brevet de design, care a fost solicitat la Haga International Design System. Baza de date de aici este gestionată de WIPO (Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale). Aici companiile pot depune un brevet de design iar după aprobare brevetul va fi automat acceptat de 70 de țări diferite.

Haga este sediul de facto al guvernului olandez, dar nu este capitala Olandei. Haga este sediul camerelor superioare și inferioare ale parlamentului olandez. Toate ambasadele statelor străine sunt situate aici. De asemenea la Haga au sediul Curtea Supremă de Justiție și Consiliul de Stat.

Cererea de brevet conține exclusiv material vizual, fără o descriere scrisă. Există mai mult de 50 de modele diferite de smartphone prezentate. Toate acestea prezintă un design cu ecran complet, cu o cameră selfie în partea stângă sus, la fel ca afișajul Infinity-O. Este poate surprinzător faptul că Samsung a atașat, de asemenea, o imagine color la brevet. Acest lucru ar putea fi foarte bine designul lui Galaxy S10 cu afișajul Infinity-O.

Samsung a depus cerere de brevet pentru diferite design-uri de ecran

Cu toate acestea, acest lucru nu este singurul brevet interesant de la Samsung Electronics. Pe 9 noiembrie 2018, în baza de date Haga Express Database a fost publicat un brevet cu un design similar, aici fiind utilizată o gaură ovală, unde pot fi încorporate două camere. În acest design, gaura este plasată în partea dreaptă. La 26 octombrie 2018, a fost publicat un brevet de la Samsung, în aceeași bază de date, cu o gaură mai largă în mijloc. În plus față de cameră, acolo sunt amplasați mai mulți senzori și difuzorul.

Indiferent de modul în care se pot dezvolta tendințele în viitor, cu aceste modele, Samsung poate merge în toate direcțiile. Va trebui să fim răbdători, deoarece Galaxy S10 este așteptat doar în februarie 2019. Dispozitivul va fi cel mai probabil prezentat la Mobile World Congress 2019 la sfârșitul lunii februarie.

SURSĂLetsgoDigital