Samsung C-Lab va prezenta noi proiecte AI la SXSW 2018

1163

Trei noi proiecte de la Samsung C-Lab vor fi lansate pentru a aduce noi experiențe de utilizare a tehnologiilor AI, pentru a schimba în bine viața de zi cu zi a utilizatorilor de tehnologie mobilă. Samsung Electronics a anunțat că va prezenta trei proiecte inovative care provin din laboratorul său C-Lab (Creative Lab) bazate pe inteligența artificială (AI) în perioada 11-14 martie la SXSW (South by Southwest) 2018 Trade Show.

Aceste proiecte – Toonsquare, Aurora și GADGET – vor oferi participanților la festivalul industriei interactive care promovează creativitatea profesională, noi experiențe cu tehnologiile AI. Proiectele vor putea fi văzute și experimentate la Centrul de Convenții Austin din Austin, Texas.

Toonsquare este o aplicație de inteligență artificială care convertește automat o propoziție într-un desen animat, permițând utilizatorilor să-și facă propriile desene animate. Aplicația permite mai întâi utilizatorilor să aleagă un personaj din setările prestabilite sau să creeze un personaj bazat pe imaginile sale. În al doilea rând, aplicația analizează textul introdus de utilizator pentru a descoperi emoțiile și mișcările ce vor fi folosite. Apoi recomandă expresii faciale adecvate, precum și gesturi corespunzătoare ale personajului. Toonsquare utilizează, de asemenea, AI pentru a determina caracteristicile faciale, inclusiv lungimea și culoarea părului, precum și accesorii cum ar fi ochelarii de la o imagine din viața reală, și apoi le folosește pe cele mai potrivite din baza de date. Fundalul și fonturile pot fi de asemenea personalizate pentru a crea un desen animat sau un jurnal de imagini.

Aurora este o aplicație și un pachet smartphone care proiectează o pseudo hologramă 3D a unui asistent inteligent drăguț, capabil să recunoască gesturi și comenzi. Aurora le oferă utilizatorilor o modalitate mai intuitivă de a interacționa cu dispozitivele lor inteligente permițând utilizatorilor să interacționeze emoțional cu asistentul. În timp ce asistenții vocali existenți furnizează informațiile numai cu vocea, Aurora oferă o experiență intuitivă utilizatorilor, oferind informații vizuale pe afișajul dispozitivului.

De asemenea, Aurora recunoaște gesturile și locația utilizatorului prin intermediul camerei telefonului smartphone, permițând o interfață mai intuitivă.

În plus, Aurora învață emoțiile utilizatorilor și oferă feedback vizual, inclusiv expresiile și gesturile faciale prin intermediul hologramei. Dacă aveți o anumită expresie atunci când plouă, asistentul o recunoaște și o va afișa atunci că vă va anunța că urmează o vreme ploioasă.

GADGET, o platformă de licitație a anunțurilor în timp real pentru când sunteți prins în jocuri pe calculator. Cele mai multe anunțuri din cadrul jocurilor sunt anunțuri pop-up sau interstițiale care tind să interfereze cu experiențele jucătorilor. GADGET ajută anunțurile să facă parte din joc, oferindu-le ca obiecte native în zone precum panourile afișate în fundal. Anunțurile sunt vândute agenților de publicitate în timp real prin platforma automată de tranzacționare. Conținutul anunțului este actualizat în timp real, interfațând cu serverul GADGET și poate fi direcționat în funcție de preferințele jucătorilor. GADGET analizează informațiile disponibile (care pot varia în funcție de joc, regiune etc.), cum ar fi vârsta, sexul și interesele, pentru a oferi anunțuri relevante jucătorilor într-o manieră non-intruzivă.

Samsung C-Lab a fost lansat în 2012, încurajează și promovează idei inovatoare pentru angajații Samsung. Proiectele de succes sunt oferite de Samsung pentru investiții și sunt gestionate independent. C-Lab sprijină dezvoltarea de idei din toate domeniile și îi ajută pe angajații care au finalizat cu succes proiecte C-Lab să-și lanseze propriile start-up-uri.

De la debutul său în 2015 la SXSW, Samsung C-Lab a introdus diverse proiecte în domeniul muzicii, artei și tehnologiilor interactive, pentru a vedea dacă au oportunități de afaceri și pentru a obține feedback-uri de la utilizatori pentru a rafina prototipurile înainte de a fi scoase pe piață.

SURSĂSamsung News