Samsung Calendar aduce noi autocolante la Galaxy S8 și Note 8

1244

Încă o zi, o altă actualizare care aduce noi lucruri pentru proprietarii smartphone-urilor Samsung Galaxy S8 / Galaxy S8+ și Galaxy Note 8 este adusă de compania sud-coreeană. Deși nu este chiar o actualizare a sistemului de operare, dacă utilizați aplicația Samsung Calendar, veți fi bucuroși să știți că mai multe funcții noi sunt disponibile cu cea mai recentă versiune.

Până acum, Samsung Calendar a susținut autocolante doar pe Galaxy S9 și Galaxy S9+, dar acum este disponibil și pe alte dispozitive Samsung de vârf. În timp ce unii ar putea găsi folosirea autocolantelor într-un calendar oarecum deplasată, acestea pot acționa ca identificatori vizuali ușor de citit pentru a vedea rapid evenimentele din calendar. Folosirea unor autocolante specifice pentru zile de naștere, aniversări, întâlniri etc. vă permite să vedeți cu ușurință întâlnirile și evenimentele viitoare.

Practic, aplicația vă permite să adăugați autocolante în fiecare zi pentru a marca un eveniment special pe care doriți să îl vedeți la prima privire aruncată pe Samsung Calendar. Puteți adăuga noile emoji dacă aveți cea mai recentă versiune a aplicației Samsung Calendar instalată pe oricare dintre cele trei modele Samsung menționate: Galaxy S8, Galaxy S8+ și Note 8.

Pentru modelele mai vechi care au avut instalată aplicația S Planner, o opțiune similară a permis utilizatorilor să folosească diferite autocolante pentru anumite zile. Noua funcție adăugată în calendarul Samsung poate fi aplicată numai pentru a programa agenda în calendarul meu, deci țineți cont de asta atunci când încercați noua actualizare.

Calendarul gregorian este standardul internațional de facto și este folosit aproape oriunde în lume pentru scopuri civile. România a fost una dintre ultimele ţări europene care au adoptat calendarul gregorian. Trecerea la stilul nou s-a făcut în anul 1919, data de 1 aprilie devenind oficial data de 14 aprilie.

Actualizarea este deja disponibilă în magazinul Galaxy Apps pentru dispozitivele eligibile. Dacă ați dezactivat actualizările aplicațiilor automate pe dispozitiv, puteți accesa secțiunea de actualizare Galaxy Apps și puteți actualiza manual aplicația. Nu știm dacă și când această caracteristică se va lansa și pe alte dispozitive Samsung cu aplicația Samsung Calendar.

SURSĂPhoneArena