Samsung Calendar primește noi funcții cu cea mai recentă actualizare

295
Samsung Calendar App
Sursa foto: via gizmochina.com

Samsung Calendar se află în dispozitivul Galaxy atunci când îl deschideți prima dată. Este o aplicație stoc Samsung și nu mai este disponibilă pe niciun alt telefon în afară de cele Galaxy. Nu va trebui să faceți nimic special pentru a începe să-l utilizați. Trebuie doar să deschideți aplicația și să completați datele în calendar. Samsung actualizează permanent Calendarul său, la fel cum face cu celelalte aplicații.

Acum o nouă actualizare a fost lansată pentru aplicația Samsung Calendar și aduce o mulțime de funcții noi. Noile caracteristici includ suport îmbunătățit pentru desen, gestionarea partajată a calendarului, precum și setări îmbunătățite pentru modul întuneric/luminos pe smartphone-urile și tabletele Galaxy. Potrivit SamMobile, noua aplicație Samsung Calendar a fost anunțată pentru prima dată pe forumul comunității Samsung din Coreea de Sud.

Samsung Calendar actualizat cu multe noutăți

Aplicația Samsung Calendar primește o nouă actualizare cu versiunea 12.4.03.7000 și o dimensiune a pachetului de 44,23MB. Pentru această actualizare este necesar să aveți instalat pe telefon Android 12 sau o versiune superioară. Cu noua actualizare, puteți desena orice formă pe calendar și va fi convertită într-o formă adecvată. Acest lucru se realizează atunci când apăsați lung desenul. Funcționalități similare sunt disponibile în Samsung Notes.

Mai mult, utilizatorii pot seta modul întuneric/luminos independent de setările UI ale telefonului, folosind aplicația Samsung Calendar. De asemenea, afișează intrările din calendarul profilului dvs. de lucru pe un Galaxy Watch asociat. Nu este clar momentan dacă atât ceasurile inteligente Wear OS, cât și cele Tizen au un astfel de suport.

Calendarul gregorian este standardul internațional și este folosit aproape oriunde în lume. România a fost printre ultimele ţări europene care au adoptat acest calendar. Trecerea s-a făcut în 1919, 1 aprilie devenind oficial data de 14 aprilie.

Aplicația Calendar poate comuta între modurile întuneric și lumină, în funcție de tema smartphone-ului. Actualizarea Samsung Calendar permite, de asemenea, utilizatorilor să creeze calendare partajate care pot fi partajate prin linkuri simple. Opțiunea de calendar partajat poate fi activată prin Setări calendar -> Gestionare calendar și apoi Creare calendar partajat. Utilizatorul poate edita permisiunile pentru calendarele partajate existente.

Actualizarea a fost lansată mai întâi pe piața de origine a Samsung din Coreea de Sud. Ulterior, alte piețe vor primi actualizarea Samsung Calendar. Cu toate acestea, nu există termene pentru lansarea noii actualizări, poate sosi în orice moment și pe alte piețe.