Acasă Stiri Samsung câștigă 49 de premii la International Forum Design 2017

Samsung câștigă 49 de premii la International Forum Design 2017

 

Samsung Electronics a anunțat că a câștigat 49 dintre premiile iF Design, inclusiv un premiu de aur, la renumitul Design Forum International 2017 din Hanovra, Germania.

Treizeci și cinci dintre premii au fost acordate pentru designul produselor, patru pentru proiectarea conceptului profesional, șapte pentru design de comunicare , și trei pentru design de ambalaj.

„Actualizarea unui produs nu este ușoară, stilul de viață modern al consumatorilor implică alegerea unor noi soluții pentru produse, lucru care este destul de dificil. Vom continua să depunem eforturi pentru noile designuri care fac parte din viața consumatorilor noștri, printr-o inovare orientată spre consum”, a declarat BK Yoon, Președinte și CEO al Samsung Electronics și șeful Design Center Corporate la Samsung.

 Premiul iF Design, este acordat anual de către International Forum Design, ca parte a expoziției de comerț industrial Hanovra din Germania. Atribuirea, se face pe 7 discipline care acopră 70 de categorii. Are mai mult de 5.500 de produse din 59 de țări în fiecare an.

Samsung a primit premiul de aur pentru ArtPC Pulse, un calculator premium pentru desktop cu module extensibile avansate.

ArtPC Pulse integrează un PC de înaltă performanță într-o formă de cilindru rafinat. El se poate extinde, cu module de stocare HDD și un difuzor de 360° într-o structură rotativă detașabilă.

Design-ul premiat al ArtPC Pulse include un stil minimalist pe corpul său complet metalic, iar butoanele și porturile sunt toate situate în partea din spate a produsului.

În plus față de atribuirea medaliei de aur, Samsung a câștigat alte 34 de premiile iF Design din următoarele categorie de produse:

  • Seria Galaxy S7, smartphone-uri pilot proiectate cu sistemul 3D de formare a sticlei, pentru a spori aderența.
  • SmartWatch Samsung Gear S3, cu o ramă rotativă rotundă și o inovatoare interfață pentru utilizatori.
  • Samsung Galaxy C9 Pro, un smartphone cu o grosime de 6.9 mm, cu un design unibody full-metal, disponibil în China și India.
  • SUHD TV KS9500, TV premium cu un design frumos, cu un ecran pe care se poate naviga și o delicată linie metalică pe partea din spate.
  • RB38K7998S4, Smart Family Hub, frigiderul dispune de un ecran tactil LCD de 21,5 inch, ce permite utilizatorilor să gestioneze și să vadă mâncarea din frigider, fără a fi nevoie să deschidă ușa.
  • Seria Activewash, mașini de spălat care au comenzile tactile amplasate pe partea de sus din spate, permite utilizatorilor să se uite în interiorul tamburului de spălare dintr-un unghi de vizualizare mai bun.

Depunerea produselor care concurează pentru premii se bazează pe o evaluare cuprinzătoare de proiectare, de material adecvat, și șapte categorii de inovativitate suplimentare: pentru Produs, Ambalaj, Comunicare, Arhitectură de interior, Concept professional, Servicii de proiectare și Arhitectură.

Stiri

Samsung QD-OLED TV vor fi lansate în dimensiuni de 55 și 65 inch

Samsung va începe în curând să producă ecrane QD-OLED în dimensiuni de 34, 55 și 65 inch. Informația provine de la ziarul...

Camerele pe Galaxy Z Fold 3 mai bune decât pe S21 Ultra, conform DxOMark

Galaxy S21 Ultra are cele mai bune camere foto aflate vreodată pe un smartphone Samsung. Versatile și performante aceste camere oferă o...

Seria Samsung Galaxy Note ar putea să nu mai apară niciodată

Seria Samsung Galaxy Note a fost favorita oamenilor de afaceri și utilizatorilor care aveau nevoie de putere încă de la lansare. Acest...

Samsung lansează cea de-a 7-a ediție Stream Your Dream

Samsung lansează în decembrie cea de-a șaptea ediție Stream Your Dream. Această ediție își propune să inspire creatorii de conținut de pe...

Cum să semnați diferite documente pe un smartphne Samsung Galaxy

A învăța cum să semnezi documente pe un smartphone Samsung Galaxy, sau unul Android se poate dovedi util atât în ​​viața profesională,...

Actualizarea de securitate pentru Galaxy A50 lansată în mai multe regiuni

Samsung a lansat actualizarea de securitate din noiembrie 2021 pentru Galaxy A50 în diferite țări din lume. Noul patch de securitate a...

Samsung The Frame vândut în peste un million de bucăți în 2021

Samsung a anunțat că a vândut peste un milion de bucăți din televizorul The Frame numai în acest an. Datorită popularității televizorului...