Acasă Stiri Samsung câștigă 49 de premii la International Forum Design 2017

Samsung câștigă 49 de premii la International Forum Design 2017

 

Samsung Electronics a anunțat că a câștigat 49 dintre premiile iF Design, inclusiv un premiu de aur, la renumitul Design Forum International 2017 din Hanovra, Germania.

Treizeci și cinci dintre premii au fost acordate pentru designul produselor, patru pentru proiectarea conceptului profesional, șapte pentru design de comunicare , și trei pentru design de ambalaj.

„Actualizarea unui produs nu este ușoară, stilul de viață modern al consumatorilor implică alegerea unor noi soluții pentru produse, lucru care este destul de dificil. Vom continua să depunem eforturi pentru noile designuri care fac parte din viața consumatorilor noștri, printr-o inovare orientată spre consum”, a declarat BK Yoon, Președinte și CEO al Samsung Electronics și șeful Design Center Corporate la Samsung.

 Premiul iF Design, este acordat anual de către International Forum Design, ca parte a expoziției de comerț industrial Hanovra din Germania. Atribuirea, se face pe 7 discipline care acopră 70 de categorii. Are mai mult de 5.500 de produse din 59 de țări în fiecare an.

Samsung a primit premiul de aur pentru ArtPC Pulse, un calculator premium pentru desktop cu module extensibile avansate.

ArtPC Pulse integrează un PC de înaltă performanță într-o formă de cilindru rafinat. El se poate extinde, cu module de stocare HDD și un difuzor de 360° într-o structură rotativă detașabilă.

Design-ul premiat al ArtPC Pulse include un stil minimalist pe corpul său complet metalic, iar butoanele și porturile sunt toate situate în partea din spate a produsului.

În plus față de atribuirea medaliei de aur, Samsung a câștigat alte 34 de premiile iF Design din următoarele categorie de produse:

  • Seria Galaxy S7, smartphone-uri pilot proiectate cu sistemul 3D de formare a sticlei, pentru a spori aderența.
  • SmartWatch Samsung Gear S3, cu o ramă rotativă rotundă și o inovatoare interfață pentru utilizatori.
  • Samsung Galaxy C9 Pro, un smartphone cu o grosime de 6.9 mm, cu un design unibody full-metal, disponibil în China și India.
  • SUHD TV KS9500, TV premium cu un design frumos, cu un ecran pe care se poate naviga și o delicată linie metalică pe partea din spate.
  • RB38K7998S4, Smart Family Hub, frigiderul dispune de un ecran tactil LCD de 21,5 inch, ce permite utilizatorilor să gestioneze și să vadă mâncarea din frigider, fără a fi nevoie să deschidă ușa.
  • Seria Activewash, mașini de spălat care au comenzile tactile amplasate pe partea de sus din spate, permite utilizatorilor să se uite în interiorul tamburului de spălare dintr-un unghi de vizualizare mai bun.

Depunerea produselor care concurează pentru premii se bazează pe o evaluare cuprinzătoare de proiectare, de material adecvat, și șapte categorii de inovativitate suplimentare: pentru Produs, Ambalaj, Comunicare, Arhitectură de interior, Concept professional, Servicii de proiectare și Arhitectură.

Stiri

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...