Samsung Electronics câștigă 55 de premii la iF Design Munchen

1044

Cu patru premii de aur în 2018, premii pentru excelență și inovație în design, Samsung devine compania cea mai premiată în ultimii trei ani la iF Design Award, organizat anul acesta la Munchen în Germania. Samsung Electronics a anunțat că a câștigat 55 de premii, printre care și patru premii de aur la Forumul Internațional pentru Design 2018.

Compania Samsung a fost recompensată cu 40 de premii pentru designul superior, cinci pentru designul profesional, opt pentru designul comunicării, unul pentru designul ambalajului și unul pentru designul de service.

Realizările impresionante din acest an, inclusiv premiile de aur pentru frigiderul modernist Column, monitorul de jocuri CHG90 QLED, setul de jocuri Odyssey și Samsung Power, este cel mai mare succes obținut de Samsung de la prima sa participare la iF Design în 1996. Samsung acum a câștigat mai multe premii decât orice altă companie, în ultimii trei ani la acest forum.

Column – Modernul frigider super-premium este un tip de frigider care duce schimbări în designul modern. Dispune de 3DLighting, care luminează elegant toate interioarele din oțel inoxidabil și are funcții intuitive, cum ar fi camere montate pe ușă, asistența la ușă Push-To-Open și un panou de control mare. Un distribuitor de apă oferă apă filtrată proaspătă, în timp ce recipientele duale servesc atât în mod tradițional, cât și Cocktail Ice. Tehnologia precisă de răcire cu două vaporizatoare asigură cele mai proaspete ingrediente.

QG90 QLED – Este un monitor de jocuri cu un ecran ultra-lat de 49 inch (124,5 centimetri), 32: 9 raport de aspect, curbură 1800R, este echivalent cu două monitoare 16: 9 așezate alături, generând o experiență excepțională de joc. Cadrul și standul monitorului este robust, solid și durabil, în timp ce monitorul poate fi înclinat în sus și în jos sau ajustat la stânga sau la dreapta pentru o utilizare optimă. Caracteristicile prietenoase ale jocului și tastele de comenzi rapide, care pot salva setările personale în fiecare dintre ecranele de jocuri, asigură un joc mai bun și mai fluent pentru jucători.

Odyssey – Este un desktop compact, puternic, care oferă o abordare curată și proaspătă a jocurilor cu tastatură și mouse. Cu o poziție unică, îndrăzneață și o răcire optimizată, Odyssey este desktop-ul de jocuri de noroc. Tastatura mecanică Odyssey este concepută pentru jucători serioși, cu taste de cireș înclinate în mod ideal pentru o reacție optimă în timpul jocului. Mouse-ul de jocuri Odyssey include aripi detașabile ambidextru, special concepute pentru diverse stiluri de jocuri și care pot fi adaptate la mărimea mâinii utilizatorilor.

Samsung Power – Un încărcător wireless convertibil și acumulator proiectat ca dispozitiv de însoțire pentru Galaxy. Poate funcționa ca un suport cu poziții orizontale și verticale pentru vizionarea multimedia sau pentru efectuarea de apeluri video. Acesta poate fi de asemenea pliat pentru transport și depozitare ușoară. Suportul pentru amortizare protejează telefonul împotriva șocurilor externe sau a vibrațiilor telefonului și menține o poziție stabilă de încărcare. Textura din piele și designul compact îi conferă un aspect elegant. Acumulatorul este proiectat pentru o portabilitate maximă, datorită dimensiunii sale, a muchiilor curbe și a suprafeței antiderapante. De asemenea, cureaua de cauciuc din partea de sus îl face ușor de transportat și reduce riscul de cădere.

iF Design Award este organizat de iF International Forum Design GmbH, concursul iF Design a început în Germania în 1953. Prezentările de produse se bazează pe o evaluare cuprinzătoare a designului, a materialelor, creativității și șapte categorii suplimentare, cum ar fi produsul, ambalarea, comunicarea și conceptul profesional.

În plus față de cele patru produse premiate cu aur, alte produse Samsung au fost premiate la iF Design Award, inclusiv Samsung Galaxy S8 și S8+, Galaxy Note 8, televizoarele The Frame și Samsung QLED Q9, Frigiderul încorporat cu ușă franceză și POWERstick PRO.

SURSĂSamsung News