Samsung celebrează cei mai iubiți super eroi la Milano

1476

Parteneriatul dintre compania sud-coreeană Samsung și studiourile Marvel va aduce magia Răzbunătorilor la viață prin tehnologia companiei Samsung și prin lansarea la Milano a noului film din seria Avengers, Infinity War. Prezentat pe 25 aprilie 2018 la Milano – noul film din seria Răzbunătorii, Infinity War, a dat șansa companiei Samsung de a oferi la toți fanii pe acești super-eroi Avengers, dincolo de sala de cinema pe smartphone-urile și smartwatch-urile lor, într-o expoziție dedicată eroilor Avengers, la Samsung District din Milano.

Suntem foarte încântați să colaborăm cu studiourile Disney încă o dată, deoarece împreună cu ei împărtășim dorința de a face întotdeauna ceva mai mult pentru a sprijini pasiunile oamenilor„, a declarat Nicholas Bellorini, Director de Vânzări & Mobile Marketing Divizia Samsung Italia.

Am decis să dăm ceva în plus utilizatorilor produselor Samsung, permițându-le să-și exprime admirația pentru Hulk, Iron Man și, chiar Thanos, cu conținut special descărcabil gratuit din Samsung App dar și printr-o expoziție dedicată Răzbunătorilor„, a continuat Nicholas Bellorini.

În perioada 25 aprilie – 30 iunie 2018, imaginile de fundal din cunoscuta serie Avengers: Infinity War pentru aplicația Samsung Temi vor fi disponibile gratuit pentru toate smartphone-urile Galaxy. Proprietarii smartwatch-urilor Samsung Gear S2, Gear S3 și Samsung Gear Sport vor putea, de asemenea, să descarce fața personalizată a ceasului Avengers de pe Galaxy Apps.

The Avengers este un film american cu super-eroi care a debutat în 2012. Produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios. Au jucat printre alții: Robert Downey Jr. / Iron Man; Chris Evans / Captain America; Mark Ruffalo / Hulk; Samuel L. Jackson / Nick Fury. Filmele au avut încasări de 623,4 milioane $, în Statele Unite și Canada, 895,5 milioane în alte țări.

Instalația dedicată Avengers este deschisă în Smart Home – Districtului Samsung din Milano. Instalația este o modalitate de exprimare în arta vizuală contemporană, în care se utilizează diverse materiale dispuse în spațiu tridimensional, pentru a oferi spectatorului o experiență particulară inedită în circumstanțe determinate. Fanii Avengers pot trăi experiențe diferite și vedea fețe cu super-eroii lor preferați împotriva lui Thanos prin tehnologia Samsung. Ei pot încetini vizionarea, datorită caracteristicii Super Slow-Motion a noului Samsung Galaxy S9 și S9+ sau pot experimenta realitatea paralelă prin controlul managementului din FamilyHub de pe telefonul smartphone.

Pe toată perioada expoziției vizitatorii pot vedea întregul film dedicat Avengers pe un televizor QLED, pot participa la sesiunile de jocuri tematice sau să fie imortalizați ca Black Panter sau Doctor Strange cu ajutorul desenelor animate, simpatice și amuzante și a camerelor superbe ale celor două Samsung Galaxy S9 și S9+.

Expoziția eveniment – are intrarea gratuită – este deschisă publicului în fiecare zi, între 24 aprilie și 1 mai, inclusiv sâmbătă, între orele 11.00 și 19.00, în districtul Samsung din Via Mike Bongiorno 9, Milano (zona Porta Nuova).

SURSĂSamsung News