Samsung câștigă 35 de premii la CES 2017 Innovation Awards

1385

Samsung Electronics, lider la nivel mondial în electronice de larg consum, semiconductori și telecomunicații, a anunțat că a câștigat 35 de premii la International Consumer Electronics Show (CES) 2017 Innovation Awards, acordate de Technology Consumer Association(CTA).

Premiile care însumează în cei 11 ani de participare aproape 350, scriu o adevărată istorie de realizări tehnologice revoluționare pentru Samsung Electronics.

»Consumer Electronics Show CES este un eveniment comercial anual organizat la Las Vegas Convention Center, Nevada, S.U.A, manifestarea găzduiește, prezentări de produse și tehnologii noi din industria de electronice de larg consum.«

Produsele care intră în programul Innovation Awards sunt evaluate de un juriu independent de designeri industriali, ingineri și membri ai mass-media comerciale. Scopul este de a evidenția designul remarcabil și inovațiile din inginerie la peste 28 de categorii diferite de electronice de consum.

„Suntem onorați că CTA și industria au recunoscut angajamentul nostru continuu de inovație în multe domenii, și așteptăm cu nerăbdare să expunem cele mai recente oferte ale noastre la Consumer Electronics Show 2017”, a declarat Gregory Lee, președinte și CEO al Samsung Electronics America de Nord.

Produsele premiate de la Samsung se întind pe mai multe categorii, cum ar fi TV, mobile, electrocasnice, memorii și tehnologie de calculator.

Printre acestea se numără SmartWatch Gear S3, computerul ArtPC Pulse Samsung, setul cu cască Gear VR, camera Samsung Gear 360 VR, memorii de calculator 960 Pro SSD 2TB și 850 Pro SSD 4TB, precum și tehnologia de calculator Samsung PM971 512GB BGA NVMe SSD care a fost proiectată pentru a fi utilizată în PC-uri ultra-slim, cântărește mai puțin de o jumătate de gram și este aproximativ de mărimea unui timbru poștal.

Mai multe dintre produsele Samsung premiate vor fi expuse la CES 2017, care are loc în perioada 05-08 ianuarie 2017, în Sala centrală a Las Vegas Convention Center.

În plus, câteva dintre produse vor fi prezentate în cadrul conferinței de presă CES Samsung, care va avea loc miercuri, 04 ianuarie 2017.

SURSĂSamsung News