Samsung Charger Duo pentru smartphone și Galaxy Watch, în vânzare

1316

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ilovesam/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Chiar dacă încărcătorul wireless Samsung Charger Duo, un doc de încărcare wireless pentru smartphone și Galaxy Watch, nu a fost încă anunțat el a fost deja văzut în vânzare la Moscova! Samsung va lansa propriul său sistem de încărcare wireless gen „AirPower”, înaintea lui Apple. Intitulat „Samsung Wireless Charger Duo„, acesta a fost văzut la vânzare în Rusia, informează site-ul local Mobiletelefon.

Pare că ceva se întâmplă cu susul în jos la Samsung! Dar cel puțin se întâmplă. Pentru că încă mai așteptăm „AirPower”, placa de încărcare fără fir de la Apple pe care compania din Cupertino a anunțat-o în noiembrie 2017. Și de atunci … nimic! Se pare că Apple încă încearcă să finalizeze dezvoltarea dispozitivului său wireless.

Dispozitivul ar fi disponibil în mai multe magazine din Moscova și este oferit la un preț de 95 de euro. Foarte surprinzător, în timp ce ne-am așteptat la o lansare oficială pe data de 09 august 2018, împreună pentru Galaxy Note 9. Se pare că în Rusia, Samsung Charger Duo este disponibil mult mai devreme.

Așa cum era de așteptat noul încărcător wireless Samsung Duo este mai rapid și mult mai eficient pentru reîncărcarea simultană unui smartphone și a ceasului Galaxy Watch. Încărcătorul fără fir Samsung Charger Duo pare să fie o combinație între plăcile și suporturile de încărcare fără fir ale companiei Samsung, cel puțin așa se deduce din titlu. Această configurație vă permite să încărcați un telefon atât în poziție culcat, cât și în picioare, cu o zonă adiacentă pentru smartwatch, probabil următorul Galaxy Watch și predecesorii săi, dar în esență și orice alt ceas activat Qi.

Moscova are o populație de aproximativ 12.500.000 de locuitori, este orașul cu cel mai mare număr de locuitori din Europa și al șaselea din lume. Conform Forbes, în 2017 Moscova avea 79 de miliardari (din 115 în toată Rusia) cu o avere medie de 5,9 miliarde de dolari, detronând astfel New York-ul și devenind orașul cu cel mai mare număr de miliardari.

Pe 9 august la New York City ne vom edifica pe deplin despre ce pot Samsung Galaxy Note 9 și smartwatch-ul Galaxy Watch. Acum despre încărcătorul Samsung Charger Duo chiar nu știm ce să mai spunem. Era vehiculată la un moment dat și lansarea tabletei Galaxy Tab S4, tot la New York, a căzut și această variantă.

Vom vedea dacă Samsung ne va mai face și alte surprize, mai avem de așteptat doar o săptămână până la evenimentul Samsung Galaxy Unpacked 2018.

SURSĂPhonAndroid