Samsung Chromebook Pro cu o tastatură cu iluminare din spate

2513

Samsung Chromebook Pro este, fără îndoială, cel mai popular dispozitiv din 2017 și pe bună dreptate. Ecranul super-luminos, cu rezoluție înaltă, raportul de aspect 3: 2, stylusul de la bord și designul elegant îl fac o rara avis în rândul tot mai mare de Chromebook-uri de pe piață. Acum Samsung Chromebook Pro poate obține o tastatură cu iluminare din spate.

Chiar dacă nu este perfect, Samsung Chromebook Pro oferă una dintre cele mai bune experiențe cu sistemul de operare Chrome / Android disponibile actualmente pe piață. Samsung a prezentat Chromebook Plus / Pro la Consumer Electronics Show la începutul acestui an în Las Vegas. Compania a lansat la vânzare noile Chromebook-uri câteva luni mai târziu. Chromebook Pro este deosebit de popular, având în vedere specificațiile mai mult decât decente și un ecran strălucitor.

Pe hârtie, laptopul Samsung de 12,3 inch are totul. Un design elegant metalic, un afișaj LED uimitor, cu o rezoluție de 2400 x 1600, este dotat cu un stylus „S Pen” și este alimentat de un procesor Intel Core M3 susținut de 4 GB de memorie RAM și de 32 GB de spațiu de stocare.

Dacă a existat o particularitate care a fost omisă de Samsung la Chromebook Pro, aceasta este o tastatură cu iluminare din spate. Acest lucru poate părea o omisiune minoră, dar dacă ați încercat vreodată să scrieți pe un laptop în condiții de lumină slabă, veți ști cât de esențială poate fi o mică lumină de tastatură.

Se pare că Samsung va rezolva în curând această problemă ridicată de mai mulți utilizatori. Ei doresc o tastatură cu iluminare din spate. Ei bine, a durat mai puțin de un an și Samsung ar putea în cele din urmă să țină seama de strigătul consumatorilor. Au apărut câteva dovezi care sugerează că Samsung va adăuga o tastatură cu iluminare din spate în Chromebook Pro.

Chrome Unboxed a descoperit adăugarea unei lumini de fundal pentru tastatură pe placa dispozitivului Samsung Chromebook Pro. Acest lucru sugerează că Samsung a decis să facă modificări la Chromebook Pro. O tastatură cu iluminare din spate ar putea ajuta Samsung să câștige mulți clienții care au decis să nu achiziționeze un Chromebook Pro tocmai din acest motiv.

Chrome Unboxed este un site care a fost creat în anul 2012 și are sediul în Elizabethtown, Kentucky, Statele Unite. Publică știri, recenzii, sfaturi și ultimele noutăți despre tehnologie, gadget-uri, laptopuri și sistemul de operare Google Crome.

Cu toate acestea, nu este clar momentan dacă Samsung va pune pe Chromebook Pro o nouă tastatură cu iluminare din spate sau va lansa o nouă variantă a Chromebook Pro. Informațiile anterioare au sugerat că Samsung are în lucru o versiune mai puternică a acestui laptop.

De asemenea, Samsung lucrează la un nou Chromebook 2-în-1. În mod normal, compania anunță astfel de produse la Consumer Electronics Show, așa că va trebui să așteptăm până în ianuarie pentru a afla mai multe.

SURSĂSamMobile