Acasă Stiri Samsung Chromebook Pro cu o tastatură cu iluminare din spate

Samsung Chromebook Pro cu o tastatură cu iluminare din spate

Samsung Chromebook Pro este, fără îndoială, cel mai popular dispozitiv din 2017 și pe bună dreptate. Ecranul super-luminos, cu rezoluție înaltă, raportul de aspect 3: 2, stylusul de la bord și designul elegant îl fac o rara avis în rândul tot mai mare de Chromebook-uri de pe piață. Acum Samsung Chromebook Pro poate obține o tastatură cu iluminare din spate.

Chiar dacă nu este perfect, Samsung Chromebook Pro oferă una dintre cele mai bune experiențe cu sistemul de operare Chrome / Android disponibile actualmente pe piață. Samsung a prezentat Chromebook Plus / Pro la Consumer Electronics Show la începutul acestui an în Las Vegas. Compania a lansat la vânzare noile Chromebook-uri câteva luni mai târziu. Chromebook Pro este deosebit de popular, având în vedere specificațiile mai mult decât decente și un ecran strălucitor.

Pe hârtie, laptopul Samsung de 12,3 inch are totul. Un design elegant metalic, un afișaj LED uimitor, cu o rezoluție de 2400 x 1600, este dotat cu un stylus „S Pen” și este alimentat de un procesor Intel Core M3 susținut de 4 GB de memorie RAM și de 32 GB de spațiu de stocare.

Dacă a existat o particularitate care a fost omisă de Samsung la Chromebook Pro, aceasta este o tastatură cu iluminare din spate. Acest lucru poate părea o omisiune minoră, dar dacă ați încercat vreodată să scrieți pe un laptop în condiții de lumină slabă, veți ști cât de esențială poate fi o mică lumină de tastatură.

Se pare că Samsung va rezolva în curând această problemă ridicată de mai mulți utilizatori. Ei doresc o tastatură cu iluminare din spate. Ei bine, a durat mai puțin de un an și Samsung ar putea în cele din urmă să țină seama de strigătul consumatorilor. Au apărut câteva dovezi care sugerează că Samsung va adăuga o tastatură cu iluminare din spate în Chromebook Pro.

Chrome Unboxed a descoperit adăugarea unei lumini de fundal pentru tastatură pe placa dispozitivului Samsung Chromebook Pro. Acest lucru sugerează că Samsung a decis să facă modificări la Chromebook Pro. O tastatură cu iluminare din spate ar putea ajuta Samsung să câștige mulți clienții care au decis să nu achiziționeze un Chromebook Pro tocmai din acest motiv.

Chrome Unboxed este un site care a fost creat în anul 2012 și are sediul în Elizabethtown, Kentucky, Statele Unite. Publică știri, recenzii, sfaturi și ultimele noutăți despre tehnologie, gadget-uri, laptopuri și sistemul de operare Google Crome.

Cu toate acestea, nu este clar momentan dacă Samsung va pune pe Chromebook Pro o nouă tastatură cu iluminare din spate sau va lansa o nouă variantă a Chromebook Pro. Informațiile anterioare au sugerat că Samsung are în lucru o versiune mai puternică a acestui laptop.

De asemenea, Samsung lucrează la un nou Chromebook 2-în-1. În mod normal, compania anunță astfel de produse la Consumer Electronics Show, așa că va trebui să așteptăm până în ianuarie pentru a afla mai multe.

SourceSamMobile

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...