„Samsung Con Te” un serviciu gratuit pentru clienți în Italia

1225

Noul serviciu gratuit pentru clienți „Samsung Con Te„, pentru aparatele mari de la Samsung, oferă un consultant dedicat care poate ajuta utilizatorul unui astfel de aparat cu diferite informații utile. Din dorința de a oferi consumatorilor un serviciu din ce în ce mai eficient, rapid și personalizat, Samsung a dezvoltat „Samsung Con Te”, serviciul gratuit pentru clienți pentru a răspunde nevoilor legate de aparatele Samsung.

Compania Samsung este ghidată de o filozofie de afaceri simplă: să-și dedice eforturile, talentul și tehnologia pentru a crea produse și servicii de nivel superior, care să contribuie la o societate globală mai bună și la satisfacerea clienților săi. Acum Samsung vine cu un astfel de serviciu pentru clienții din Italia.

Samsung pune la dispoziția celor care cumpără un aparat mare un consultant dedicat, la care se pot adresa pentru orice problemă. Este vorba în special de aparatele electrocasnice Samsung, frigidere, mașini de spălat, aragaze, televizoare, aspiratoare sau aparate de aer condiționat.

Consultantul Samsung – contactat la un număr de telefon gratuit 800 7267864, valabil pentru Italia – vă va înțelege problemele și în funcție de programul utilizatorului se poate pune de acord cu acesta, privind data și ora intervenției. Va fi desemnat un tehnician, cel potrivit pentru nevoile respectivului caz, care se va deplasa la domiciliul clientului pentru a rezolva problemele apărute.

În plus, utilizatorul va primi toate informațiile utile pentru asistență direct pe telefonul său smartphone, pentru a ști pe cine va primi acasă și pentru a avea în continuare contact direct, cu respectivul tehnician, chiar și după reparații.

San Marino este cea mai veche republică din lume (301 d.Hr.) este situat în interiorul Italiei și deține cea mai veche constituție continuă din lume. San Marino și Vatican sunt state independente de Italia, dar sunt așezate pe teritoriul acestei țări. Cea mai veche universitate din lume, încă în funcțiune, este Universitatea Italiană din Bologna, fondată în 1088.

Noul serviciu „Samsung Con Te” garantează rapiditate, promptitudine și siguranță în gestionarea oricăror probleme întâlnite cu aparatele Samsung și este deja activ în orașele Milano, Torino, Roma, Napoli, Salerno, Bari, Catania și Palermo. Samsung intenționează să extindă acest serviciu și în alte orașe din Italia.

Angajamentul companiei Samsung este de a continua să ofere servicii din ce în ce mai bune pentru a consolida legătura cu clienții săi și pentru a asigura suportul profesional, în cazul ivirii unor probleme la unele dintre aparatele sale.

SURSĂSamsung News