Acasă Stiri "Samsung Con Te" un serviciu gratuit pentru clienți în Italia

„Samsung Con Te” un serviciu gratuit pentru clienți în Italia

Noul serviciu gratuit pentru clienți „Samsung Con Te„, pentru aparatele mari de la Samsung, oferă un consultant dedicat care poate ajuta utilizatorul unui astfel de aparat cu diferite informații utile. Din dorința de a oferi consumatorilor un serviciu din ce în ce mai eficient, rapid și personalizat, Samsung a dezvoltat „Samsung Con Te”, serviciul gratuit pentru clienți pentru a răspunde nevoilor legate de aparatele Samsung.

Compania Samsung este ghidată de o filozofie de afaceri simplă: să-și dedice eforturile, talentul și tehnologia pentru a crea produse și servicii de nivel superior, care să contribuie la o societate globală mai bună și la satisfacerea clienților săi. Acum Samsung vine cu un astfel de serviciu pentru clienții din Italia.

Samsung pune la dispoziția celor care cumpără un aparat mare un consultant dedicat, la care se pot adresa pentru orice problemă. Este vorba în special de aparatele electrocasnice Samsung, frigidere, mașini de spălat, aragaze, televizoare, aspiratoare sau aparate de aer condiționat.

Consultantul Samsung – contactat la un număr de telefon gratuit 800 7267864, valabil pentru Italia – vă va înțelege problemele și în funcție de programul utilizatorului se poate pune de acord cu acesta, privind data și ora intervenției. Va fi desemnat un tehnician, cel potrivit pentru nevoile respectivului caz, care se va deplasa la domiciliul clientului pentru a rezolva problemele apărute.

În plus, utilizatorul va primi toate informațiile utile pentru asistență direct pe telefonul său smartphone, pentru a ști pe cine va primi acasă și pentru a avea în continuare contact direct, cu respectivul tehnician, chiar și după reparații.

San Marino este cea mai veche republică din lume (301 d.Hr.) este situat în interiorul Italiei și deține cea mai veche constituție continuă din lume. San Marino și Vatican sunt state independente de Italia, dar sunt așezate pe teritoriul acestei țări. Cea mai veche universitate din lume, încă în funcțiune, este Universitatea Italiană din Bologna, fondată în 1088.

Noul serviciu „Samsung Con Te” garantează rapiditate, promptitudine și siguranță în gestionarea oricăror probleme întâlnite cu aparatele Samsung și este deja activ în orașele Milano, Torino, Roma, Napoli, Salerno, Bari, Catania și Palermo. Samsung intenționează să extindă acest serviciu și în alte orașe din Italia.

Angajamentul companiei Samsung este de a continua să ofere servicii din ce în ce mai bune pentru a consolida legătura cu clienții săi și pentru a asigura suportul profesional, în cazul ivirii unor probleme la unele dintre aparatele sale.

Stiri

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...

Galaxy S22 cu o cameră selfie in-display și una principală de 200MP

Samsung a lansat anul acesta în ianuarie o noul serie emblematică de excepție: Samsung Galaxy S21. A fost și este întoarsă pe...

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...