Samsung prezintă conceptele pentru dispozitive cu ecran flexibil

1677
Samsung- dispozitive cu ecran flexibil - ilovesamsung.ro

După multe zvonuri şi speculaţii, un dispozitiv cu ecran flexibil a fost în sfârşit dezvăluit de Samsung, în forma lui Galaxy Round, fiind urmat de LG cu LG G Flex.

Deşi noi ne aşteptam la ceva ce am văzut în filmele SF, aceste dispozitive nu fac mare lucru cu ecranul flexibil decât să îl folosească pentru a curba ecranul dintr-un anume unghi. Chiar dacă ecranele curbate au anumite avantaje, vor mai trece câţiva ani până vom vedea ecrane care pot fi îndoite după bunul plac al utilizatorului.

Samsung le-a permis celor de la OLED.at să arunce o privire la ceea ce se poate face cu aceste ecrane flexibile. De la un smartphone care poate fi îndoit încât să încapă într-un buzunar la bănci pentru elevi cu ecrane încorporate – toate sunt lucruri foarte interesante pe care gigantul high-tech din Coreea de Sud le-ar putea face cu aceste ecrane flexibile, dar probabil vor mai trece câţiva ani buni până ca dispozitive să fie şi fabricate.

Lumea și utilizatorii de telefoane mobile în general așteaptă mereu noutăți de la firmele producătoare de telefoane mobile. Firmele, pe de altă parte sunt și ele interesate să vină cu noi descoperiri și inovații pe piață, pentru a fi primele care lansează un produs nou, dar în primul rând pentru a atrage clienții.