Samsung confirmă numele asistentului personal Bixby

2030

Asistentul personal inteligent – Bixby – de la Samsung a fost confirmat de pagina proprie Samsung, probabil din greșală, pe site-ul său italian.

AI poate „controla toate operațiunile din interfața tactilă folosind comenzi vocale”.

Site-ul italian al companiei a actualizat recent politica de confidențialitate, care acum include numele asistentului său vocal viitor Bixby, care se așteaptă să debuteze cu viitoarele Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus.

În plus, în formularea pasajului referitor la Bixby, se sugerează că următorul majordom digital al lui Samsung, va face cale către mai multe dispozitive Samsung Galaxy în viitor, inclusiv pe gama mid-range și, eventual, chiar și pe ofertele entry-level.

Bixby bazat pe tehnologia Viv Labs – recent achiziționată de Samsung, este pregătit de firma sud-coreeană inclusiv pentru internetul obiectelor, de exemplu pentru rețeaua de electrocasnice inteligente.

Asistentul personal inteligent Bixby va juca cu siguranță un rol foarte mare în ecosistemul cu dispozitive interconectate, imaginat de Samsung pentru anii următori.

 Internetul lucrurilor (IO) este o rețea a dispozitivelor fizice interconectate, vehicule, clădiri, electronice, software, senzori, elemente de acționare, care permit ca aceste obiecte să facă schimb de date. IO permite obiectelor să fie detectate și controlate de la distanță pe raza infrastructurii rețelelor existente, ducând la o eficiență îmbunătățită, acuratețe și beneficii economice, în plus față de intervenția umană redusă. 

Noul companion digital inteligent de la Samsung este considerat mult mai avansat decât ceilalți asistenți inteligenți existenți pe piață, care îi include pe Siri și Cortana.

Bixby va vorbi opt limbi străine la lansare și va face o mulțime de alte lucruri, va putea accesa camera lui Galaxy S8, în scopul de a efectua o căutare vizuală, pentru a identifica un produs, apoi poate cumpăra același produs on-line prin intermediul Samsung Pay Mini, o nouă soluție de plăți on-line anunțată de Samsung luna trecută.

Mai multe informații despre Bixby vom afla foarte curând, când asistentul personal inteligent va fi prezentat oficial alături de Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus.

Data de 29 martie se apropie rapid, slavă Domnului, atunci când Samsung va oferi mai multe informații despre toate caracteristicile care le oferă Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus, când vor fi anunțate în mod oficial.

Cele două Galaxy S8 urmează să fie prezentate simultan la Londra și New York.

VIAGalaxyClub.nl