Samsung va lansa smartphone-ului pliabil până la sfârșitul anului

1084

Samsung deja a recunoscut cu mai mult timp în urmă că lucrează la un smartphone pliabil și chiar a spus că dispozitivul nu va fi un truc. Ceea ce compania nu a confirmat atunci era data când ne-am putea aștepta să vedem acest dispozitiv. Samsung a lămurit această problemă și a dat frâu liber speculațiilor privind viitorul smartphone pliabil.

Conform SamMobile, Șeful Samsung Mobile DJ Koh a confirmat ca firma high-tech va lansa smartphone-ul pliabil în cursul acestui an. El a adăugat că este timpul ca Samsung să „livreze” un dispozitiv pliabil după ce sondajele efectuate pe mai multe eșantioane de consumatori au arătat că există o piață pentru un astfel de model de smartphone.

Samsung lansează smartphone-ul pliabil cel mai posibil la SDC 2018.

Aproape toate informațiile anterioare au sugerat că Samsung ar putea lansa smartphone-ul pliabil la începutul anului viitor. Cu toate acestea, pe fondul mai multor știri conform cărora rivalii chinezi ar putea să aducă primii pe piață un smartphone pliabil, președintele DJ Koh a spus acum trei săptămâni că Samsung ar dori foarte mult să fie primul producător din lume care să lanseze un smartphone pliabil.

Deci nu este o surpriză faptul că Samsung a decis să dezvăluie acest dispozitiv în următoarele luni. O dată concretă și confirmată a lansării nu a fost încă furnizată. Șeful Samsung Mobile a spus că dispozitivul poate fi prezentat la Samsung Developers Conference (SDC). SDC 2018 are loc în perioada 7-8 noiembrie în San Francisco, California.

California este un stat federal american cu aproximativ 40 milioane de locuitori. Este cel mai populat stat din Statele Unite. California este al treilea stat ca suprafață după Alaska și Texas. În 2018 California are 885.225 de milionari, adică 6,61% din populație.

DJ Koh a declarat pentru canalul american de știri CNBC, că obiectivul Samsung cu acest produs a fost acela de a diferenția experiența dispozitivului atunci când acesta este transformat într-o tabletă. El a menționat că utilizatorii vor putea să efectueze majoritatea funcțiilor cheie atunci când dispozitivul este îndoit.

Atunci când au nevoie să navigheze sau să vadă ceva în detaliu, atunci utilizatorii pot desfășura smartphone-ul. „Dar chiar și desfășurat, ce fel de beneficii dă acest lucru comparativ cu tableta? Dacă experiența cu dispozitivul desfășurat este aceeași cu cea a tabletei, de ce ar cumpăra consumatorii un astfel de dispozitiv? „, a spus președintele Koh.

El a menționat că fiecare caracteristică, dispozitiv și inovație pe care Samsung o dezvoltă trebuie să aibă un mesaj semnificativ pentru clienții finali. „Deci, atunci când consumatorul final folosește un produs Samsung el trebuie să exclame cel puțin – wow, acesta este motivul pentru care Samsung concepe un nou produs„, a spus el.

DJ Koh nu a oferit detalii despre caracteristicile și specificațiile smartphone-ului pliabil. El nu a spus cât ar putea costa acest dispozitiv, sau dacă se va numi Galaxy X sau F.