Samsung a confirmat din „greșeală” denumirea Galaxy S10e

857
Samsung France a confirmat din greșeală numele celor trei modele de Galaxy S10 care vor fi lansate pe piața europeană. Avem un Galaxy S10e! Nu este surprinzător faptul că observăm absența celei de-a patra variante, compatibilă cu rețeaua 5G. Acest smartphone va fi rezervat mai târziu numai anumitor țări. Samsung Franța a pus deja online numele întregului set de Galaxy S10, conform GalaxyClub. Acum vedem pentru prima dată numele adevărat al micuțului Galaxy S10, pe site-ul producătorului. Se va numi Samsung Galaxy S10e. Nu Galaxy S10E și nici Galaxy S10 Lite. În partea de sus a paginii Samsung France, putem vedea „Galaxy S10e | S10 | S10+”. Diferența nu este mare, până acum am scris denumirea cu litera „E” mare. Galaxy S10e ar fi vândut începând de la 750 de euro în Franța. Săptămâna trecută am văzut cum Samsung Rusia a dezvăluit deja modul în care pre-comenzile pentru Galaxy S10 din această țară vor avea parte gratuit de setul Galaxy Buds. Acum pe „Filiera Franceză” a companiei Samsung am aflat numele de scenă a seriei Galaxy S10.
Nici o mențiune pe Samsung Franța despre Galaxy S10 cu 5G
Nu este nimic surprinzător aici dar, este prima dată când auzim numele celui mai ieftin Galaxy S10 din „gura” Samsung. Din păcate, pagina nu oferă nicio informație despre fișa tehnică, prețurile pentru Franța sau data de lansare a celor trei smartphone-uri. În plus față de Samsung Galaxy S10e, este acolo și Galaxy S10 și bineînțeles Galaxy S10+ este, de asemenea, prezent. Nici urmă de o posibilă variantă 5G a seriei Galaxy S10.

Filiera Franceză – cu titlu original French Connection II, este un film polițist american din 1975 regizat de John Frankenheimer. Este continuarea filmului din 1971 Filiera, câștigător al Premiului Oscar pentru cel mai bun film. Gene Hackman și Fernando Rey reinterpretează rolurile din primul și al doilea film. Numai în SUA filmul a avut încasări de 5,6 milioane de dolari.

Acesta nu va veni prea repede în Europa, în special din cauza lipsei rețelelor 5G. Așa cum era de așteptat, această versiune și mai scumpă, va fi rezervată momentan doar pentru câteva țări, cum ar fi Coreea de Sud sau Statele Unite. Prin urmare, oferta S10 rămâne relativ clară, cu doar trei modele. Numai în 2015, Samsung a lansat trei versiuni ale unui model de vârf. În acel an au apărut Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge și puțin mai târziu un Samsung Galaxy S6 Edge+. Lansarea întregii serii Galaxy S10 va avea loc peste o săptămână. Dispozitivele vor fi lansate simultan cu pliabilul Samsung Galaxy Fold în timpul unui eveniment special dedicat acestei lansări aniversare. Este posibil să mai vedem aici un difuzor inteligent Galaxy Home, pe Galaxy Watch Active și un nou tracker de fitness.