Acasă Stiri Samsung Connect Tag, un nou mod de a urmări lucrurile

Samsung Connect Tag, un nou mod de a urmări lucrurile

Samsung va lansa primul dispozitiv mobil IoT celular, Samsung Connect Tag, pentru urmărirea multiplă a tuturor lucrurilor care au legătură cu viața noastră.

Samsung Connect Tag este primul produs de telefonie mobilă din lume care utilizează tehnologia de bandă îngustă (NB-IoT, Cat.M1), un standard de comunicare celular, special conceput pentru utilizarea redusă a datelor, consumul redus de energie și capacitatea de conectare sigură la Internet pentru servicii de localizare optimă. Samsung Connect Tag oferă notificări inteligente privind locația, bazate pe o rețea NB-IoT sau Cat.M1, utilizând servicii complete de internet pentru a identifica informațiile despre locație pentru a spori securitatea și spiritul familiei.

Samsung Connect Tag este (un mic breloc) primul produs mobil destinat consumatorilor care utilizează tehnologia Narrowband, un standard de comunicare celular special conceput pentru utilizarea redusă a datelor, are consum redus de energie și capacitatea de a se conecta în siguranță la internet pentru servicii de localizare optimă.

Samsung Conect Tag va funcționa cu GPS, poziționarea pe bază de Wi-Fi (WPS) și ID-ul celulei, astfel încât să poată primi informații exacte despre locație, atât în ​​interior, cât și în aer liber, pentru urmărirea fără efort a locației. Poate fi atașat de un rucsac al unui copil mic, astfel că locul în care se află acesta poate fi urmărit încât să nu se rătăcească și să nu se piardă. Poate fi atașat la gâtul câinelui familiei pentru a fi monitorizat dacă fuge din casă.

Aceste abilități de urmărire și de notificare vor minimiza grija pentru cei dragi, oferind o modalitate interesantă de a folosi tehnologia pentru sporirea securității familiei și pentru un nou stil de viață, mult îmbunătățit.

Samsung Connect Tag va fi legat la ecosistemul SmartThings, care lucrează împreună cu aparatele electrocasnice inteligente ale utilizatorului prin intermediul funcției SmartThings.

Caracteristica de geolocalizare de pe Samsung Connect Tag va notifica dispozitivele inteligente ale utilizatorului atunci când acesta se apropie de casă, astfel că dacă utilizatorul dorește ca luminile și televizorul să fie aprinse atunci când ajunge acasă, acest lucru să fie făcut. Samsung Connect Tag poate porni aceste facilități în timp ce utilizatorul intră în zona pre-definită.

Deasemenea utilizatorul va primi o notificare atunci când copilul intră în școală sau dacă câinele familiei, la gâtul căruia este atașat, a ieșit din curte.

Tag-ul Samsung Connect oferă, de asemenea, mai multe caracteristici cheie pentru a minimiza și a crește gradul de utilizare. Dacă utilizatorul pierde mașina într-o parcare exterioară mare, funcția la cerere, va permite solicitarea oricărei locații a lui Samsung Connect Tag când se dorește, pur și simplu prin apăsarea unui buton de pe telefonul smartphone.

Funcția Send my location, trimite locația mea, va trimite locația curentă a brelocului, tutorelui său, astfel încât chiar și locul unde se afă un copil mic poate fi aflat dacă acesta are la el Samsung Connect Tag-ul. În plus, notificările periodice privind locația vor afișa un istoric al locurilor unde au fost cei dragi.

Connect Tag-ul este ca un breloc subtil și elegant, arată într-adevăr ca o mică podoabă, are o dimensiune compactă, măsurând doar 4,21 cm lățime și 1,19 cm grosime, precum și certificarea IP68 pentru apă și praf, pentru durabilitate. Bateria poate dura până la șapte zile dintr-o singură încărcare. Brelocul are un inel exclusiv care se atașează ușor la orice articol de îmbrăcăminte sau la alte inele de chei.

Samsung Connect Tag va fi prezentat la Samsung Developer Conference 2017, din 18-19 octombrie, la Moscone Center, San Francisco, California, S.U.A. Va fi disponibil pentru cumpărare inițial în Corea de Sud, înainte de a se extinde în următoarele luni și în alte tări.

  • Specificații Samsung Tag:

Dimensiuni / Greutate: 42,1 x 42 x 11,9 mm / 25g.

Cellular IoT: NB-IoT, Cat.M1.

Localizare: GPS, Glonass.

Senzori: Accelerometru.

SIM: eSIM.

Conectivitate: BLE, Wi-Fi (WPS & FOTA), mUSB 2.0.

Baterie: 300mAh.

Led: LED-uri de 3 culori.

Rezistența la apă / praf: IP68.

Sistem de operare: Tizen IoT – suportă Android M sau ai nou.

Securitate: TrustZone.

OCF: OCF 1.1.

Aplicați: Samsung Connect / Connect Tag controller app.

Stiri

Samsung a brevetat un inel care poate încărca wireless cu energie

Se știe că oamenii se gândesc întotdeauna la lucruri noi mai ales când este vorba de Samsung. Compania este în topul mondial...

Actualizarea One UI 3.0 pentru seria Galaxy S20 lansată în Europa

Samsung a făcut ieri un anunț oficial cu privire la lansarea oficială a actualizării seriei Galaxy S20 cu One UI 3.0. Firmware-ul...

Datele când telefoanele Galaxy vor primi One UI 3.0 bazată pe Android 11

Samsung a lansat foaia de parcurs completă pentru actualizarea One UI 3.0 bazată pe Android 11 pentru dispozitivele Galaxy. Probabil că nu...

Samsung Internet 13.0 duce experiența de navigare la nivelul următor

Samsung a anunțat o nouă actualizare a Samsung Internet, browserul său web rapid, ușor de utilizat și de încredere. Samsung Internet 13.0...

Cele mai bune fețe de ceas pentru Samsung Galaxy Fit 2

Unul dintre punctele forte ale trackerului de fitness Samsung Galaxy Fit 2 este prețul său excelent. Nu credem că am văzut un...

Noul Bixby cu o experiență simplificată și funcții solicitate de utilizatori

De la prima lansare în 2017, Samsung a îmbunătățit permanent pe Bixby. A făcut din el un asistent mai inteligent pentru ai...

Samsung a vândut de două ori mai multe telefoane decât Apple în Q3 2020

Samsung și-a menținut fără probleme coroana pentru poziția numărul unu pe piața globală a smartphone-urilor. Mai mult decât atât, gigantul high-tech a...