Samsung lansează Connected Kitchen și Laundry Innovations la KBIS 2019

762
Samsung Electronics a anunțat noi inovații pentru aparatura electrocasnică la Kitchen & Bath Industry Show (KBIS 2019). Este una dintre cele mai mari expoziții din lume pentru produse de bucătărie și baie. KBIS are loc între 19 și 21 februarie 2019 în Las Vegas, Statele Unite. Ne îndreptăm către o nouă eră a designului interior. Acum, în loc să ascundem aparatele, ele devin parte din mobilierul nostru. Subliniind designul și culoarea, aparatele de uz casnic reflectă gusturile individuale și stilul de viață, deoarece linia dintre mobilier și aparat devine din ce în ce mai neclară. Pentru multe case, bucătăria este centrul locuinței și găsirea unei bucătării perfecte pentru nevoile individuale a devenit o prioritate. Personalizarea și flexibilitatea în design dau proprietarilor de case și constructorilor libertatea de a crea bucătării cu adevărat personale. Samsung a schimbat aspectul bucătăriei atunci când a introdus stilul Black Stainless Steel, oțel inoxidabil negru, oferind consumatorilor un inox cu tonuri reci și un aspect elegant și modern. Acesta a devenit rapid tendința de design a bucătăriei moderne. În acest an, Samsung introduce noul trend – Inox Toscana. Inspirat de tonuri calde, acesta combină o varietate de nuanțe naturale care se amestecă perfect cu orice mediu de bucătărie.
Noua nuanță Inox Toscana pentru aparate electrocasnice
Noua nuanță Inox Toscana, prezentată la KBIS 2019 va fi disponibilă în mai multe modele de frigidere, mașini de spălat, gătit și cuptoare cu microunde. Un nou model de frigider Family Hub în această nouă culoare va fi disponibil în luna august. Noile aparate de bucătărie Samsung sunt construite pentru a se potrivi oricărui stil de viață. Samsung oferă o selecție variată de modele care completează o gamă de dimensiuni și forme în bucătărie. Sigur vom vedea în curând culoarea Inox Toscana pe mai multe aparate electrocasnice Samsung.

Toscana este o regiune în centrul Italiei. Este considerată cea mai frumoasă regiune din Italia. Toscana este cunoscută pentru vinurile sale. Cele mai faimoase sunt Chianti, Morellino di Scansano și Brunello di Montalcino. Toscana are și 120 de regiuni protejate (rezervații naționale). Florența, Pisa și Siena sunt cele mai cunoscute orașe.

Când vine vorba de baie, spațiul de acolo nu mai este doar un spațiu de utilitate, ci un loc în care designerii și proprietarii de case iau considerare cu atenție culoarea, decorul și funcționalitatea. Sunt mai multe tonurile calde utilizate de designeri de astăzi. Noile mașini de spălat și uscătoarele vor fi disponibile într-un finisaj uimitor de culoarea șampaniei care transformă baia într-un spațiu la fel de frumos și funcțional ca bucătăria. Cu ajutorul conectivității Wi-Fi și a noilor tehnologii de spălare, noua mașină de spălat Samsung WF6300R oferă o spălare mai energică și mai rapidă. Spală o încărcătură completă de haine în doar 30 de minute. Astfel acestă serie de mașini de spălat lasă mai mult timp utilizatorilor pentru lucruri care le contează mai mult. Capacitatea Wi-Fi permite planificarea simplă a spălării rufelor. Puteți programa și porni mașina de spălat cu un dispozitiv mobil din afara casei. În acest fel mașina va termina ciclul de spălat atunci când jungeți acasă.
Mașini de spălat Samsung cu noi funcții și Chef Collection Pro Range
Un alt model de mașină de spălat prezentată la KBIS 2019 de gigantul tech este Samsung WA5400R. Aceasta utilizează un nou model de cilindru în care adâncimea totală verticală este mai mică și lățimea este mai mare. Funcția „Active Water Jet” (jet de apă activă) permite utilizatorilor să pre-trateze și să spele unele rufe cu mâna chiar în interiorul mașinii. Alte caracteristici noi includ un mod opțional Boost Spray care aruncă apă și detergent direct pe haine, împreună cu un buton Deep Fill care umple tamburul cu apă pentru o înmuiere completă. În plus față de noua suită de aparate cu noua nuanță Inox Toscana și noile inovații de mașini de spălat rufe, Samsung Chef Collection va fi de asemenea prezentată la KBIS 2019 cu cele mai avansate tehnologii. Noua colecție este Chef Collection de 36 inch Pro Range. Aragazul din gama Pro Range oferă grilaje din fontă, care merg de la margine la margine și include două arzătoare din alamă. Are butoane luminoase în care luminile albastre distinctive arată că aparatul este pornit, potrivit NewsSamsung. Gama Pro poate fi de asemenea asociată cu noua hotă Samsung NK36R9600, care este activată prin Bluetooth. Hota pornește automat ventilatorul și ajustează viteza pe baza căldurii provenite de la suprafața aragazului.