Samsung colaborează cu Xbox pentru o experiență de 4K la jocuri

1722

Xbox și Samsung Electronics se unesc pentru a utiliza vârful de gamă a lui Samsung, televizoarele QLED, ca partener oficial 4K TV pentru Xbox One X. Începând cu luna iunie, Samsung și Xbox au experimentat, pentru prima dată, o adevărată surpriză, jocuri 4K HDR pe televizoarele Xbox One X și Samsung QLED. Acum, jucătorii din Statele Unite pot experimenta puterea echipamentului Xbox One X pe televizoarele QLED 4K în diverse locații de marketing și vânzare cu amănuntul pentru Xbox și Samsung.

Dacă jucătorii caută un televizor care oferă o calitate a imaginii de 4K HDR premium cu design de vârf și funcționalitate inteligentă, atunci televizoarele QLED și Xbox One X sunt o combinație imbatabilă pentru jocuri de 4K” a spus Eddie Combs, vicepreședinte de marketing pentru Samsung Electronics America.

Xbox One X va aduce jocuri cu adevărat 4K pentru prima dată cu 40% mai multă putere decât orice altă consolă„, a declarat Mike Nichols, Vicepreședinte Xbox și Chief Marketing Officer. „Suntem încântați să ne unim forțele cu Samsung în S.U.A. pentru a oferi fanilor noștri experiențe de joc de 4K a continuat Mike Nichols.

Xbox este o consolă de jocuri video pentru acasă, fabricată de Microsoft. A fost lansată 2001 în America de Nord, urmat de Australia, Europa și Japonia în 2002. A fost prima consolă de jocuri a firmei Microsoft, și când a sosit a fost cea mai puternică consolă de pe piață.

Pentru gameri, televizorul QLED oferă o experiență de joc de 4K HDR de neegalat. Acesta utilizează tehnologia cuantică dot pentru a aduce chiar și cele mai mici detalii grafice la viață în culori perfecte. Cu procesarea imaginilor în 3 etape, televizorul QLED are un decalaj de intrare extrem de redus de mai puțin de 20 de milisecunde pentru a oferi o experiență perfectă chiar și pentru cele mai exigente jocuri multiplayer. Cu o garanție pe durata vieții a lui QLED TV, înseamnă că jucătorii nu vor mai trebui să-și facă griji pentru eventualele pagube care ar putea să îi distragă de la următorul joc.

Televizorul QLED Samsung are tehnologia dot cuantic de nivel următor, cu progrese în eficiența luminii, stabilitate de neegalat și un spectru larg de culori. Televizorul QLED poate reda o culoare exactă și poate atinge un volum de 100% de culoare, oferind o experiență reală de joc.

În plus, televizorul QLED 4K HDR Elite are un nivel de culoare neagă foarte intens și un contrast îndrăzneț care prezintă detalii ascunse fără pierderi sau distorsiuni de culoare, indiferent de condițiile de iluminare ale camerei.

Smart Hub-ul Samsung a fost extins pentru a oferi o experiență și mai intuitivă și unificată, direct prin intermediul televizorului QLED. Prin simpla conectare a echipamentului Xbox One X, televizorul recunoaște automat consola și utilizatorii pot configura cu ajutorul telecomenzii mai multe dispozitive și mai multe funcții Smart TV. Doar prin control vocal, spunând “Game Mode” în telecomandă, utilizatorii pot optimiza imediat setările audio și video pentru jocuri. Împreună cu cea mai recentă aplicație Smart View, disponibilă pe dispozitive mobile Android sau iOS, utilizatorii se vor bucura de propriul Smart Hub personalizat.

În plus, Samsung a introdus recent elemente de design noi care se pot integra în orice locuință, indiferent de estetica interioară sau de configurare. Cablul complet nou de conectare invizibil permite plasarea consolei în orice loc, cu o singură conexiune la televizor. În plus, Samsung a introdus, de asemenea, montarea pe perete No Gap.

Xbox One X este cea mai compactă consolă de la Microsoft de până acum, în combinație cu TV QLED de la Samsung va fi o adevărată provocare pentru fanii jocurilor.

SURSĂNews.Xbox.com