Samsung Daily: o aplicație de știri pentru telefoanele Galaxy

1840
Sursa Foto: via GalaxyClub.nl

Samsung are o istorie lungă cu aplicații și ecrane de acasă care colectează toate noutățile preferate. De la My Magazine, Flipboard Briefing și Upday dar, din păcate, acestea nu au devenit niciodată foarte populare. Cu toate acestea, gigantul tech ar dori să facă o nouă încercare. Samsung vrea să lanseze o nouă aplicație de știri în Europa sub numele de brand Samsung Daily.

Samsung a depus o cerere pentru marca Samsung Daily la EUIPO – European Union Intellectual Property Office, conform Galaxy Club. În timp ce numele de marcă în sine ne face doar să presupunem, descrierea din cererea depusă la Oficiul pentru Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene sugerează o aplicație de presă în stil Flipboard-meet-Bixby pentru smartphone-uri și tablete.

Samsung Daily aplicație pentru furnizarea de informații zilnice

Descrierea pentru Samsung Daily se referă la: Smartphone-uri; Telefoane mobile; Software de calculator pentru utilizatori să împărtășească zilnic informații pentru a furniza informații interactive și personalizate pentru utilizarea dispozitivelor. De asemenea: Software pentru aplicații informatice pentru telefoane inteligente și tablete, și anume software pentru furnizarea, accesarea, căutarea, navigarea, afișarea, citirea, recomandarea și organizarea informațiilor referitoare la timp, știri zilnice, vreme și prognoze actuale, evenimente curente, rețete și reviste, muzică, divertisment; Software de recunoaștere vocală. Mai mult decât clar!

Samsung Daily este în mod explicit destinat smartphone-urilor și tabletelor Samsung Galaxy. Aplicația este destinată tuturor tipurilor de știri, informații meteo, trafic, rețete și multe altele. Ultimul detaliu, în special, sugerează o oarecare integrare cu asistentul inteligent Bixby. Posibil, de asemenea, este un fel de dezvoltare ulterioară a Daily Board, aplicația de salvare a ecranului pe care o cunoaștem, de exemplu, de la Samsung Galaxy Tab S4.

Daily Board îți permite să folosești tableta pentru a afișa imagini atunci când se încarcă sau este conectată la un doc. Puteți vizualiza albumele create în Galeria Samsung și vedea informații precum ora, vremea, calendarul sau alte informații utile din viața de zi cu zi.

Nu este cunoscut dacă și când vom întâlni de fapt Samsung Daily. Poate face parte din interfața actualizată Samsung One UI 2, care face parte din viitoarea actualizare la Android 10. Totuși, aceasta este în special speculația din partea noastră. Posibil să întâlnim serviciul doar la următoarea generație de telefoane Samsung, cum ar fi Galaxy S11 , Galaxy A51 sau Galaxy A71.