Samsung Deco Pic: ce este această aplicație și de ce este pe telefon?

235
Samsung Deco Pic ce este aceasta aplicatie si de ce este pe telefon
Sursa Foto: sammyfans.com

O recentă actualizare de la compania sud-coreeană s-a lăsat cu o aplicație numită Samsung Deco Pic. Numeroși proprietari de telefoane Samsung au scris că au descoperit recent aplicația pe dispozitivele lor. Dar, ce este Samsung Deco Pic? Ce face această aplicație pe telefon? Dacă nu este utilă cum poți scăpa de ea? Haideți să lămurim aceste lucruri.

Samsung Deco Pic este o aplicație de editare foto și video. Conform descrierii sale din Samsung Galaxy Store, „face fotografii și videoclipuri distractive cu autocolante live”. Dacă de fapt face fotografiile și videoclipurile mai mult sau mai puțin distractive sau nu, este evident subiectiv. Dar, conform TheFocus, în esență, funcționalitatea sa are de-a face cu autocolante – GIF-uri, măști, rame, ștampile, etc.

Ce face aplicația Samsung Deco Pic și ce permisiuni necesită?

Aplicația „te ajută să experimentezi diverse stickere live cu prietenii tăi și împărtășește momentele pline de bucurie”. Samsung Deco Pic Există din octombrie 2021 și ocupă un spațiu de memorie de puțin sub 100MB. Necesită diverse permisiuni, inclusiv de a efectua și gestiona apeluri telefonice; de a accesa locația dispozitivului său gazdă; și de a accesa fotografii, conținut media și fișiere de pe dispozitiv.

Conform site-ului SammyFans este o aplicație „uimitoare”. În esență, permite utilizatorilor să aplice măști, autocolante și GIF-uri fotografiilor lor în timp real. Acest lucru poate părea ceva de care ați auzit și folosiți de ceva timp. Deci, de ce a apărut brusc aplicația Deco Pic pe telefoanele ca o aplicație distinctă?

Reddit este un site web de divertisment, rețea de socializare și agregator de știri fondat în 2005. Are sediul în California, SUA. Reddit este pe locul 19 cel mai vizitat site din SUA și din lume. Majoritatea utilizatorilor sunt din SUA, urmată de UK și Canada.

Potrivit unui utilizator care a postat pe Reddit, acesta a fost integrată anterior în funcția obișnuită a camerei, dar „Samsung a luat acea funcție și i-a creat propria aplicație”. Potrivit altui utilizator, este „una dintre acele aplicații bloatware Samsung care vă permit să faceți lucruri de desene animate cu fotografiile tale”.

Deci, din punct de vedere tehnic Samsung Deco Pic face parte din Samsung AR Zone. Acolo se află și AR Emoji Camera, AR Emoji Sticker, AR Emoji Studio, AR Doodle, Deco Pic și Speedy Measure. Nu o ștergeți și după ce începeți să o folosiți este foarte distractivă.