Acasă Stiri Samsung DeX oferă noi oportunități pentru afaceri și divertisment

Samsung DeX oferă noi oportunități pentru afaceri și divertisment

Lansat cu Galaxy S8 și S8+ și acum disponibil cu Galaxy Note 8, Samsung DeX permite utilizatorilor să utilizeze smartphone-ul ca desktop, oferind o tranziție fără dificultăți, de la mobil la desktop. Acum, utilizatorii au ocazia să se bucure de cele mai bune lucruri din ambele în acest cuplaj tot mai extins între mobil și desktop, deschizând noi posibilități de divertisment și productivitate.

Linux pe Galaxy, o aplicație prezentată în timpul Samsung Developer Conference 2017 din San Francisco, este concepută pentru a oferi un mediu de operare Linux pentru smartphone-ul Galaxy: oriunde, oricând, în mișcare. Telefoanele inteligente Galaxy sunt capabile să ruleze simultan mai multe sisteme de operare, astfel încât dezvoltatorii au capacitatea de a lucra cu Linux pe dispozitivul mobil, fără restricții. Pe lângă utilizarea sistemului de operare smartphone, aceștia pot deschide aplicația pentru a folosi sistemul de operare Linux.

În plus, Linux pe Galaxy este compatibil cu DeX, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot muta fără probleme de la smartphone la desktop ori de câte ori doresc să lucreze pe un ecran mai mare, cu o tastatură și un mouse.

Samsung DeX completează experiența mobilă, prin noi facilități în divertisment. Samsung DeX oferă acum suport pentru și mai multe jocuri mobile și streaming video, astfel încât utilizatorii pot viziona și juca pe un ecran mai mare.

Parteneriatele Samsung cu principalii dezvoltatori de jocuri video, cum ar fi Super Evil Megacorp Vainglory, Game Insight Survival Arena, Eric Froemling BombSquad și Netmarble Lineage 2 Revolution, prezintă jocuri mobile populare pe desktop-ul impresionant prin aplicația Samsung Launcher. Jucătorii pot să treacă de pe mobil la desktop și înapoi din nou, fără a perturba experiența lor în jocuri.

Cu ajutorul Twitch, utilizatorii de streaming video beneficiază de o experiență multitasking mai bună, pot redimensiona fereastra și pot reda video în timp ce rulează alte aplicații prin Samsung DeX.

Utilizatorii se pot bucura de o experiență îmbunătățită prin e-mail – cu Samsung E-mail, Samsung Focus, Nine Email și MS Outlook – printr-o interfață optimizată.

De asemenea, Samsung DeX permite o vizualizare mai bună a videoconferințele prin colaborarea cu servicii ca Zoom, BlueJeans și GoToMeeting. Videoconferințele au fost simplificate, cu o experiență perfectă de andocare, suport pentru partajarea de ecran și documente și capabilități de multitasking. Toate acestea permit utilizatorului să rămână în apel video în timp ce scrie diferite notițe sau trimite e-mailuri.

BlueJeans Network este o companie fondată în 2009, cu sediul în Mountain View, California. BlueJens oferă servicii de videoconferințe interoperabile, care leagă participanții într-o gamă largă de dispozitive și platforme de conferințe. Wall Street Journal a nominalizat BlueJeans la premiilor sale pentru inovație în 2012.

Cu Galaxy Note 8, noua interfață de utilizare All Apps oferă utilizatorilor o vizualizare completă de până la 36 de aplicații mobile simultan, o creștere față de numai 25 de aplicații anterioare. O interfață de utilizator îmbunătățită, facilitează accesul la aplicații și căutarea mai convenabilă, permițând utilizatorilor să identifice și să utilizeze mai rapid aplicațiile.

Samsung continuă să-și extindă ecosistemul cu dezvoltatorii terți oferind o gamă mai largă de aplicații, caracteristici și experiențe Samsung DeX, pentru utilizatorii de telefoane Galaxy din întreaga lume.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...