Acasă Stiri Samsung DeX oferă noi oportunități pentru afaceri și divertisment

Samsung DeX oferă noi oportunități pentru afaceri și divertisment

Lansat cu Galaxy S8 și S8+ și acum disponibil cu Galaxy Note 8, Samsung DeX permite utilizatorilor să utilizeze smartphone-ul ca desktop, oferind o tranziție fără dificultăți, de la mobil la desktop. Acum, utilizatorii au ocazia să se bucure de cele mai bune lucruri din ambele în acest cuplaj tot mai extins între mobil și desktop, deschizând noi posibilități de divertisment și productivitate.

Linux pe Galaxy, o aplicație prezentată în timpul Samsung Developer Conference 2017 din San Francisco, este concepută pentru a oferi un mediu de operare Linux pentru smartphone-ul Galaxy: oriunde, oricând, în mișcare. Telefoanele inteligente Galaxy sunt capabile să ruleze simultan mai multe sisteme de operare, astfel încât dezvoltatorii au capacitatea de a lucra cu Linux pe dispozitivul mobil, fără restricții. Pe lângă utilizarea sistemului de operare smartphone, aceștia pot deschide aplicația pentru a folosi sistemul de operare Linux.

În plus, Linux pe Galaxy este compatibil cu DeX, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot muta fără probleme de la smartphone la desktop ori de câte ori doresc să lucreze pe un ecran mai mare, cu o tastatură și un mouse.

Samsung DeX completează experiența mobilă, prin noi facilități în divertisment. Samsung DeX oferă acum suport pentru și mai multe jocuri mobile și streaming video, astfel încât utilizatorii pot viziona și juca pe un ecran mai mare.

Parteneriatele Samsung cu principalii dezvoltatori de jocuri video, cum ar fi Super Evil Megacorp Vainglory, Game Insight Survival Arena, Eric Froemling BombSquad și Netmarble Lineage 2 Revolution, prezintă jocuri mobile populare pe desktop-ul impresionant prin aplicația Samsung Launcher. Jucătorii pot să treacă de pe mobil la desktop și înapoi din nou, fără a perturba experiența lor în jocuri.

Cu ajutorul Twitch, utilizatorii de streaming video beneficiază de o experiență multitasking mai bună, pot redimensiona fereastra și pot reda video în timp ce rulează alte aplicații prin Samsung DeX.

Utilizatorii se pot bucura de o experiență îmbunătățită prin e-mail – cu Samsung E-mail, Samsung Focus, Nine Email și MS Outlook – printr-o interfață optimizată.

De asemenea, Samsung DeX permite o vizualizare mai bună a videoconferințele prin colaborarea cu servicii ca Zoom, BlueJeans și GoToMeeting. Videoconferințele au fost simplificate, cu o experiență perfectă de andocare, suport pentru partajarea de ecran și documente și capabilități de multitasking. Toate acestea permit utilizatorului să rămână în apel video în timp ce scrie diferite notițe sau trimite e-mailuri.

BlueJeans Network este o companie fondată în 2009, cu sediul în Mountain View, California. BlueJens oferă servicii de videoconferințe interoperabile, care leagă participanții într-o gamă largă de dispozitive și platforme de conferințe. Wall Street Journal a nominalizat BlueJeans la premiilor sale pentru inovație în 2012.

Cu Galaxy Note 8, noua interfață de utilizare All Apps oferă utilizatorilor o vizualizare completă de până la 36 de aplicații mobile simultan, o creștere față de numai 25 de aplicații anterioare. O interfață de utilizator îmbunătățită, facilitează accesul la aplicații și căutarea mai convenabilă, permițând utilizatorilor să identifice și să utilizeze mai rapid aplicațiile.

Samsung continuă să-și extindă ecosistemul cu dezvoltatorii terți oferind o gamă mai largă de aplicații, caracteristici și experiențe Samsung DeX, pentru utilizatorii de telefoane Galaxy din întreaga lume.

Stiri

Samsung One UI 4 beta bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Samsung a anunțat că va lansa în curând programul beta One UI 4 bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21. Compania...

Capacitatea bateriilor pe Samsung Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra

Sunt tot mai multe informații că Samsung lucrează la seria de tablete emblematice Galaxy Tab S8. O scurgere recentă a dezvăluit că...

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...

Samsung Smart LED Signage aduce o cascadă digitală în Times Square

Imaginați-vă un moment de relaxare deplină în inima unui oraș care nu doarme niciodată. Pe 27 iulie, atât turiștii, cât și cetățenii...