Acasă Stiri Samsung DeX - productivitate, siguranță și securitate a datelor

Samsung DeX – productivitate, siguranță și securitate a datelor

Samsung DeX este o soluție viabilă pentru a înlocui laptopurile vechi și computerele desktop în domeniul siguranței publice. Cu Samsung DeX în mașină, ofițerii de poliție au un mediu de lucru mai sigur, mai flexibil și mai eficient prin simpla utilizare a unui smartphone Samsung și folosirea lui Samsung DeX.

Samsung DeX oferă o capacitate sporită de lucru în mașină prin asocierea celor mai recente smartphone-uri Samsung Galaxy cu un display și o tastatură dedicată. Prin conectarea smartphone-urilor Samsung Galaxy S8, S9 sau Note 8 la accesoriul DeX, smartphone-ul funcționează ca un terminal de date mobil aflat pe mașină.

Configurarea oferă o soluție optimă pentru conducătorii secțiilor de poliție și pentru profesioniștii în domeniul siguranței publice, care recunosc importanța accesului la calculatoarele mobile, atât în ​​mașină, cât și în patrulare. În plus, telefoanele Samsung includ un nivel de securitate foarte mare a datelor mobile, prin Samsung Knox, ajutând agențiile să respecte conformitatea cu Serviciile de Informații Juridice, atunci când utilizează telefonul Galaxy cu Samsung DeX.

Telefoanele mobile sunt mai mult decât dispozitive de comunicații„, a spus Reginald Jones, directorul departamentului de vânzări și soluții din sectorul public la Samsung Electronics America. „Sunt instrumente valoroase de siguranță publică în ceea ce privește flexibilitatea, securitatea, eficiența și productivitatea la locul de muncă„.

Samsung DeX în mașină ajută la reducerea dependenței de sistemele informatice și electronice, astfel încât ofițerii de poliție și cei responsabili cu ordinea publică să poată da mai multă atenție unei situații în orice moment și să rezolve cât mai repede o problemă. Cu Samsung DeX în mașină, trecerea de la o experiență desktop în interiorul mașinii de patrulare, la accesarea datelor securizate în timp real în timp ce se deplasează în afara vehiculului și apoi înapoi la birou, este fără probleme.

Samsung DeX este o stație compactă de andocare, împreună cu un mouse și o tastatură, poate fi utilizat foarte ușor pentru o experiență completă de desktop cu un smartphone Samsung Galaxy S9 și S9+, Galaxy S8 / S8+ și Galaxy Note 8. Este de dimensiuni mici, are două porturi USB pentru mouse și tastatură, un port HDMI pentru a se conecta la un monitor.

Formatul de vizualizare mai confortabil utilizează un ecran orizontal, astfel încât ofițerii pot lucra pe proiecte mai mari, cum ar fi rapoartele de incident, identificarea suspectului sau revizuirea scenei unei crime. De exemplu, fotografiile, videoclipurile și înregistrările vocale adunate în teren pe un smartphone sunt prelucrate în mod sigur pe telefonul smartphone și nu mai trebuie mers la birou pentru a revedea înregistrările. Printr-o interfață fără probleme, Samsung DeX în mașină permite transferul rapid și sigur a datelor stocate pe telefonul ofițerului. Dispozitivele smartphone Samsung Galaxy sunt dotate cu Samsung Knox, o platformă care păstrează datele în siguranță – de la colectarea și prelucrarea lor până la transferul spre alte baze de date.

Samsung DeX în mașină, ajută la eliminarea unor presupuneri pentru ofițeri când au nedumeriri. În loc să se bazeze pe transmisii radio și descrieri vagi, ofițerii obțin imagini de înaltă calitate, rapoarte detaliate și actualizări în timp real.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...