Samsung Digital Signage – Un nou mod de a interacționa cu lumea din jur

1353

În toate locațiile celebre din lume display-uri mari luminează străzile și captivează trecătorii cu logoourile, reclamele și informațiile afișate. Displey-urile digitale în aer liber, au transformat orașele lumii, fiind un exemplu al comunicațiilor moderne, ele schimbând complet modul cum interacționăm cu lumea din jurul nostru.

Semnalizarea prin intermediul acestor ecrane luminoase, care sunt peste tot în lume, permite o nouă experiență la cumpărături, în restaurante, la concerte și manifestări sportive, la locul de muncă, în transporturi, turism, sănătate etc.

Luând în considerare extinderea galopantă a pieții în toate aceste domenii, precum și eforturile companiilor de a intra pe acest sector de piață digitală, Mordor Inteligence (companie globală pentru consultanță, analiza pieții, rapoarte, consultanță etc.) a evaluat în 2015 la 14,9 miliarde $ această piață, estimând pentru 2020, o valoare de 21,9 miliarde $.

Samsung Electronics prin Samsung Digital Signage sa impus și este lider de peste șapte ani în acest domeniu cu o cotă de piață de 28,1% în 2015.

În urma succesului avut cu tehnologiile sale, Samsung continua să-și mențină pozitia de lider mondial în acest sector. Samsung Electronics prin Digital Signage, într-o lume tot mai digitalizată și sofisticată, adaugă posibilități nelimitate pentru a transmite mesaje cât mai estetice și captivante publicului larg.

În lupta pentru mai nou în lumea afișajului digital, Samsung Electronics, continua să accelereze prin oferirea de soluții inovatoare pentru a schimba viitorul comunicațiilor globale.

SURSĂSamsung News