Samsung și Disney aduc „Incredibilii” cu AR Emojis

1023

Samsung Electronics și Disney au colaborat recent pentru a face mesageria un pic mai „incredibilă” prin aducerea la viață a personajelor clasice de la Disney ca AR Emojis. AR Emoji este una dintre noile caracteristici software pe care Samsung le-a introdus cu Galaxy S9 și Galaxy S9+. Prin colaborarea celor două companii au fost prezentate personaje ca Mickey Mouse, Minnie Mouse și Donald Duck.

Acum s-au alăturat acestora și cei cinci membri ai super-familiei lui Pixar, Incredibilii și prietenul lor, Frozone. Vocile eroilor sunt dublate de Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Spencer Fox, Jason Lee, Samuel L. Jackson și Elizabeth Peña.

Utilizatorii telefoanelor Galaxy S9 și S9+ își pot personaliza mesajele cu avatare de realitate augmentată ale domnului Incredible, Elastigirl, Violet, Dash și Jack-Jack, precum și Frozone. Pentru a le adăuga este foarte simplu, accesați pur și simplu modul AR Emoji al camerei, atingeți pictograma plus din partea dreaptă și selectați pachetul Incredibles AR Emoji din Galaxy Apps Store.

Chiar dacă pare să fie similar cu Animoji de la Apple, Samsung susține că nu a copiat această caracteristică de la rivalul său. Afirmația este adevărată având în vedere faptul că AR Emoji este diferită de Animoji, prin aceea că urmărește peste 100 de caracteristici faciale, pentru a crea un avatar digital al utilizatorului, ceea ce caracteristica Animoji a companiei Apple nu o face.

Samsung, de asemenea, a adus ca partener pentru AR Emojis compania americană Disney pentru a face din popularele sale personaje, avatare AR Emojis. Disney a avut mult timp o relație strânsă cu Apple, astfel că a fost surprinzător să vedem cum avatarele sale își găsesc primul drum spre produsele Samsung.

Incredibilii (The Incredibles) este un film de animație cu super-eroi, scris și regizat de Brad Bird și lansat de Walt Disney Pictures. Este al șaselea film produs de studiourile Pixar. Este vorba despre o familie de super-eroi care este forțată să se se ascundă în suburbiile unui oraș obișnuit, trăind în anonimat, fără a-și dezvălui puterile. Are două premii Oscar și patru nominalizări.

Această ultimă colaborare a companiei Samsung cu Disney este încă un exemplu incredibil de capacitatea caracteristicii AR Emoji de a face comunicarea cu prietenii mai personală și mai distractivă. Ca și precedentele personaje Disney existente pentru AR Emoji, pachetul de conținut Incredibles este de asemenea disponibil gratuit.

SURSĂSamsung News