Samsung Display ecrane pentru realitatea virtuală VR și realitatea augmentată AR

1257

Samsung Display caută să-și îmbunătățească în continuare cota de piață în telefonia mobilă, prin ecrane OLED pentru realitatea virtuală VR și realitatea augmentată AR.

Realitatea augmentată este o „realitate” generată de calculator. Un exemplu de realitate augmentată este acela al unui obiectiv istoric (să spunem ruinele unei cetăţi antice) prin AR se poate vedea modul în care arăta cetatea respectivă cu sute de ani în urmă.

„Ne așteptăm ca piața ecranelor OLED de telefonie mobilă să crească datorită apariției de noi aplicații, cum ar fi realitatea virtuală VR și realitate augmentată AR”, a declarant Park Won, inginer principal Samsung Display, la reuniunea internațională privind Information Display care a avut loc la Seul.

„Samsung Display lucrează pentru a crește eficiența energetică, și pentru a depăși limitările tehnice”, a spus Park.

O altă tehnologie viitoare pe care pariază Samsung Display este realitatea augmentată, a declarat Park Won. Realitatea augmentată este o tehnologie care îmbogățește lumea reală cu informații digitale și media.

„Noi vizăm piață de realitate augmentată, considerând-o ca fiind foarte importantă. Este o tehnologie inovatoare, care combină lumea digitală și reală, noi inspirăm lumea și realizăm viitorul”, a spus inginerul Park.

SURSĂKoreaHerald