Samsung duce la alt nivel Emoji cu Galaxy S9 și Galaxy S9+

1751
Puține lucruri influențează modul în care gândim și simțim ca Meme-urile, GIF-urile și Emoji-urile uneori prostești. Toate acestea au transformat felul în care comunicăm și ne-au transformat în povestitori vizuali. Peste 5 miliarde de emoji sunt trimiși în fiecare zi, acum mai mult ca niciodată ne povestim trăirile prin imagini și ilustrații, mai degrabă decât vorbind sau prin text.

În România Samsung Galaxy S9 este listat de:

Samsung a îmbrățișat acest trend aducând pe Galaxy S9 și S9+, cu o atingere, magia personajelor și în același timp distracția. Odată cu lansarea acestui nou model Emoji – și o serie de inovații noi de mesagerie – Galaxy S9 și S9+ aduc mai multă distracție decât oricând. Alături de hardware-ul îmbunătățit, AR Emoji a transformat aparatul foto într-un tablou de bord care face și mai ușoară crearea și remixarea celor mai importante momente din viața noastră. Ați vrut vreodată să întâlniți cel mai faimos șoarece din lume? Ultimul parteneriat al companiei Samsung cu Disney aduce la viață personaje faimoase pentru Emoji, cu tematică Disney. Utilizatorii pot folosi acum Mickey Mouse, Minnie Mouse sau Donald Duck ca AR Emoji descărcând personajele Disney. Noile personaje Disney aduc un mare plus la varietatea AR Emoji deja disponibilă, inclusiv personajul My Emoji și alte personaje de desene animate. AR Emoji utilizează tehnologie de învățare profundă și recunoaștere facială pentru a cartografia mai mult de 100 de caracteristici faciale pentru a produce o replică 3D, permițând utilizatorilor să creeze mesaje amuzante și personalizate pentru a le trimite prietenilor. Deci, dacă vrei să-ți faci prietenii să râdă de un iepure stupid sau să le spui că-i iubești ca Mickey Mouse, există mai multe opțiuni decât oricând pe Galaxy S9 / S9+. Samsung și Disney intenționează să continue să lanseze mai multe personaje clasice pe tot parcursul anului, inclusiv The Incredibles, Frozen și Zootropolis.

Zootropolis, este un film de animație produs de studiourile Walt Disney. Filmul rulează și în România din martie 2016. Este cel de-al 55-lea lungmetraj de animație produs de Disney până în 2016. Zootropolis a câștigat premiul Critics’ Choice Movie Award și Globul de Aur pentru „Cel mai bun film de animație”.

Nimic nu reține o reacție sarcastică, ca un bun emoji sau un GIF. De fapt, ele sunt cele mai bune pentru a ne capta emoțiile pe care le trimitem în fiecare zi în peste 1 miliard de GIF-uri. Cu Galaxy S9 / S9+, Samsung le-a făcut mai personalizabile și mai ușor de trimis decât oricând. Caracteristica My Emoji generează automat 18 emoții și le salvează ca și etichete personalizate ușor accesibile în telefonul Samsung, împreună cu alte emoji și autocolante preîncărcate. Pentru moment, există 18 autocolante personalizate diferite, însă noile actualizări vor aduce numărul total la 54. Deoarece utilizează formatul AGIF, le puteți partaja cu oricine, indiferent de tipul de smartphone pe care îl au. În afară de varietatea mare de AR Emoji, Samsung a colaborat cu GIPHY, astfel încât trimiterea GIF-urilor este mult mai ușoară. Deci, dacă doar discutați cu prietenii sau le puneți o întrebare sarcastică despre mama și tata, acum puteți trimite GIF chiar de pe tastatura Samsung. Noua tastatură Samsung dispune de 30 de categorii de GIF-uri care pot fi selectate și trimise, există unul pentru fiecare situație emoțională. Samsung a actualizat și repertoriul emoji  adăugând mai mult de 200 de emoji noi în telefoanele Samsung. În plus, Samsung a optat și pentru o reproiectare a icoanelor clasice deja disponibile. Indiferent dacă doriți să vă bucurați pentru un prieten, să spuneți „salut” mamei, Galaxy S9 / S9+ vă oferă o multitudine de opțiuni pentru a vă exprima, demonstrând încă o dată că aceste două smartphone-uri au fost concepute pentru modul în care comunicăm astăzi.
SURSĂSamsung News