Acasă Stiri Samsung a lansat cel mai mare ecran Onyx Cinema LED din lume

Samsung a lansat cel mai mare ecran Onyx Cinema LED din lume

La Beijing Capital Cinema în China, Samsung a lansat noul ecran Onyx Cinema LED de 14 metri lățime. Noul ecran Onyx Cinema LED este cel mai mare instalat vreodată în China. Beijing Capital Cinema este între primele cinci cinematografe din China. Ultimul ecran Onyx Cinema LED de 14 metri de la Samsung este acum disponibil pe piață pentru filme, în toată lumea.

Noul nostru ecran Onyx este un pas important pentru industria cinematografică. În continuare vom introduce aceste ecrane de nouă generație în cinematografele din întreaga lume„. A declarat Seog-gi Kim, vicepreședinte executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Suntem încântați să colaborăm cu Beijing Capital Cinema pentru a prezenta noul standard în calitatea imaginii„.

Samsung a lansat pentru prima dată Onyx în iulie 2017, cu un model de aproximativ 10 metri. Răspunzând cererii consumatorilor de ecrane ultra-mari și cererii pieței, noul model Onyx se întinde pe o lățime de 14 metri. Noua variantă Onyx este de 1,4 ori mai lat și are aproape de două ori mai mare suprafața ecranului decât modelului original. În acest fel oferind spectatorilor filme de o calitate fără precedent și o experiență cinematografică impecabilă.

Onyx este certificat pentru 3D-ready și Digital Cinema Initiative

Ecranele cu LED-uri Samsung Onyx Cinema se pot adapta practic la orice configurație a locației. Oferă o calitate a imaginii de neegalat, performanță tehnică și fiabilitate ce nu se poate compara cu cinematografele bazate pe proiector. Ecranul extraordinar instalat la Capital Theatre combină rezoluția de 4K, calitatea imaginii HDR și nivelul de luminozitate de vârf de 88fL – de aproape șase ori mai mare decât tehnologiile standard ale proiectorului. Onyx este, de asemenea, certificat pentru 3D-ready și Digital Cinema Initiative, oferind flexibilitatea de a afișa o mare varietate de tipuri de conținut.

„Scena din grădina Roundhay” este un scurt film mut înregistrat de inventatorul francez Louis Le Prince în 1888. Este considerat cel mai vechi film care a supraviețuit, este trecut în Cartea Recordurilor Guiness. Filmul „Sortie de l’usine Lumière de Lyon” produs în 1895 de către francezul Louis Lumière este considerat „primul film adevărat”.

Fondat în 1937, Capital Cinema a fost în fruntea industriei de film din China pentru mai mult de 80 de ani. Astăzi, își menține statutul de destinație principală pentru proiecțiile cinematografice și este unul dintre primele cinci din China, în funcție de biletele vândute.

Suntem mereu în căutarea unor noi modalități de îmbunătățire a experienței clienților noștri„. A declarat Deng Yonghong, CEO al Capital Cinema. „Suntem absolut încântați să introducem primul ecran Onyx Cinema LED de 14 metri în lume. Acesta creează o experiență cinematografică de cea mai bună calitate, de neegalat și este ceea ce clienții noștri au nevoie“.

Ecranele Samsung Onyx cu LED-uri au fost instalate în întreaga lume, prin parteneriate cu cinematografele Pacific din Los Angeles, SUA și Arena Cinemas Sihlcity din Zurich, Elveția.

Stiri

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...

Samsung Galaxy A73 va primi o cameră de 108 megapixeli

Acum, cu cât ne apropiem de sfârșitul anului, apar tot mai multe detalii despre seria Galaxy A 2022. Am scris recent că...