Samsung Electronics câștigătorul premiilor „Innovations Time”

1324

Samsung Electronics a câștigat premiile „Innovations Time”, manifestare organizată cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Economice al Federației Ruse.

Premiul „Inovație tehnică a anului – mediul și economia de energie „a fost dat mașinilor de spălat rufe Samsung AddWash și tehnologiei EcoBubble.

Premiul „Innovations Time ” premiază cele mai bune practici inovatoare, și are ca scop creșterea interesului față de știință și încurajează utilizarea în masă a tehnologiilor avansate.

Ceremonia de premiere a avut loc la Soci, în 16 decembrie 2016.

Juriul premiului „Innovations Time”, a evaluat proiectele nominalizate pe baza unor criterii cum ar fi consistența, eficiența și relevanța pe piață, precum și domeniul de aplicare și eficiența activităților inovatoare ale companiilor participante.

Mașinile de spălat Samsung AddWash și tehnologiile EcoBubble dispun de o gamă largă de soluții de economisire a resurselor, care au primit o evaluare mare din partea juriului.

Aceste mașini sunt dotate cu o ușă în plus, care permite adăugarea de orice articol pentru spălat sau detergenți de spălare în timpul ciclului de spălare, fără a deschide ușa principală, lucru care este convenabil pentru consumatori, și ajută la economisirea energiei și a apei.

Mașinile de spălat Samsung sunt echipate cu tehnologii orientate către mediu. Tehnologia EcoBubble permite economii semnificative de apă și energie.

La temperatura apei de 15°C asigură aceiași calitate a rufelor spălate ca în mașinile de spălat obișnuite, la temperatura de 40°C, lucru care economisește până la 70% din energia electrică consumată pentru încălzirea apei.

Această tehnologie a primit deja o serie de premii internaționale, printre care Green Apple Award, International Green Awards, House Beautiful Silver – Green, precum și premiile rusești EraEco și ENES.

„Samsung Electronics a investit în mod activ în dezvoltarea tehnologiilor de economisire a resurselor.Pentru fiecare produs al nostru ne străduim să punem în aplicare caracteristici inovatoare care fac utilizarea aparatelor Samsung convenabilă, eficientă și inofensivă pentru mediu „, a declarat Dmitri Kartashev, șef al Departamentului de vânzări la Samsung Electronics CIS. „Creșterea eficienței energetice a prodsului nostru este strategic importantă pentru compania noastră și suntem încântați că eforturile noastre în acest domeniu au primit recunoașterea din partea experților.”

SURSĂSamsung News