Acasă Stiri Samsung Electronics câștigătorul premiilor "Innovations Time"

Samsung Electronics câștigătorul premiilor „Innovations Time”

Samsung Electronics a câștigat premiile „Innovations Time”, manifestare organizată cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Economice al Federației Ruse.

Premiul „Inovație tehnică a anului – mediul și economia de energie „a fost dat mașinilor de spălat rufe Samsung AddWash și tehnologiei EcoBubble.

Premiul „Innovations Time ” premiază cele mai bune practici inovatoare, și are ca scop creșterea interesului față de știință și încurajează utilizarea în masă a tehnologiilor avansate.

Ceremonia de premiere a avut loc la Soci, în 16 decembrie 2016.

Juriul premiului „Innovations Time”, a evaluat proiectele nominalizate pe baza unor criterii cum ar fi consistența, eficiența și relevanța pe piață, precum și domeniul de aplicare și eficiența activităților inovatoare ale companiilor participante.

Mașinile de spălat Samsung AddWash și tehnologiile EcoBubble dispun de o gamă largă de soluții de economisire a resurselor, care au primit o evaluare mare din partea juriului.

Aceste mașini sunt dotate cu o ușă în plus, care permite adăugarea de orice articol pentru spălat sau detergenți de spălare în timpul ciclului de spălare, fără a deschide ușa principală, lucru care este convenabil pentru consumatori, și ajută la economisirea energiei și a apei.

Mașinile de spălat Samsung sunt echipate cu tehnologii orientate către mediu. Tehnologia EcoBubble permite economii semnificative de apă și energie.

La temperatura apei de 15°C asigură aceiași calitate a rufelor spălate ca în mașinile de spălat obișnuite, la temperatura de 40°C, lucru care economisește până la 70% din energia electrică consumată pentru încălzirea apei.

Această tehnologie a primit deja o serie de premii internaționale, printre care Green Apple Award, International Green Awards, House Beautiful Silver – Green, precum și premiile rusești EraEco și ENES.

„Samsung Electronics a investit în mod activ în dezvoltarea tehnologiilor de economisire a resurselor.Pentru fiecare produs al nostru ne străduim să punem în aplicare caracteristici inovatoare care fac utilizarea aparatelor Samsung convenabilă, eficientă și inofensivă pentru mediu „, a declarat Dmitri Kartashev, șef al Departamentului de vânzări la Samsung Electronics CIS. „Creșterea eficienței energetice a prodsului nostru este strategic importantă pentru compania noastră și suntem încântați că eforturile noastre în acest domeniu au primit recunoașterea din partea experților.”

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...