Acasă Stiri Samsung Electronics pe primul loc în "Top 1000 de mărci din Asia"

Samsung Electronics pe primul loc în „Top 1000 de mărci din Asia”

Compania Samsung Electronics a fost aleasă cea mai bună marcă din Asia în 2018 pentru al șaptelea an consecutiv, potrivit rezultatelor anchetei anuale „Top 1000 Brands” realizată de CampaignAsia în colaborare cu Nielsen Company – un conglomerat americano-olandez, cu sediul la New York, prezent în peste 100 de țări. Pe locul doi în acest clasament a fost Apple, pe locul trei Panasonic și pe locul patru Sony. Locul cinci a fost ocupat de Nestle.

Clasamentul – a acoperit 17 categorii majore de produse, inclusiv automobile, restaurante, retail, F & B și electronice de consum, media și telecomunicații și 79 subcategorii, pentru a evalua valoarea mărcii. Top-ul se bazează pe informațiile de la consumatori și oferă o măsură clară a celor mai apreciate mărci de astăzi din Asia.

Compania Samsung este extrem de onorată să primească acest premiu încă o dată„, a declarat Steve Lee, președinte și CEO al Samsung Electronics South East Asia & Oceania. „Pe măsură ce continuăm să creștem ca marcă, Samsung își menține angajamentul de a continua să inoveze spre crearea de noi posibilități și experiențe pentru consumatorii noștri prin intermediul produselor și serviciilor noastre„.

Sondajul a cuprins 13 piețe: Australia, China, Hong Kong, India, Indonezia, Japonia, Malaezia, Filipine, Singapore, Coreea de Sud, Taiwan, Thailanda și Vietnam.

Pentru a asigura o reprezentare corectă pentru acest studiu, sondajul a vizat vârsta, sexul și venitul lunar al gospodăriei, pentru a face sondajul cât mai reprezentativ și rezultatele cât mai elocvente. Cercetarea se bazează pe răspunsurile a 400 de respondenți pentru fiecare piață, cu excepția Indiei și a Chinei unde participanții au fost în număr de 800 și, respectiv, 1200 de persoane.

Hong Kong – În 1842 Marea Britanie a obținut de la împăratul Chinei controlul unei insule pe nume Hong Kong, în scopul de a construi un port pentru navele de comerț. În 1898 Marea Britanie a încheiat un tratat cu China prin care i s-a acordat concesionarea pe 99 de ani a insulei și a câtorva zone din împrejurul ei. În 1997 teritoriul a fost retrocedat guvernului de la Beijing.

 Participanții au dat răspunsuri la următoarele întrebări:

  • Când vă gândiți la următoarea categorie, care este cea mai bună marcă care vă vine în minte? Ne referim la cea în care aveți cea mai mare încredere sau la cea care are cea mai bună reputație în categorie.
  • În afară de cea mai bună marcă pe care ați ales-o, ce brand considerați a fi al doilea cel mai bun din categorie?

Samsung continuă să rămână marca de top din Asia. În fiecare an, Samsung investește aproximativ 14 miliarde USD în cercetare și dezvoltare pentru a se asigura că se află la vârful inovării. Mai mult de o cincime din personalul Samsung lucrează în cercetare și dezvoltare, iar acest lucru permite companiei Samsung să rămână în top. Smartphone-urile Samsung Galaxy S9 și S9+, televizoarele Samsung QLED TV 2018 sunt cele mai reprezentative produse lansate de gigantul high-tech anul acesta.

Samsung își măsoară succesul nu numai prin realizările de afaceri, ci și prin cât de bine servesc și îmbunătățesc produsele sale, viața comunități.

Stiri

Cum să schimbați curelele pe seria Samsung Galaxy Watch 4

Seria Galaxy Watch 4 a fost lansată de puțin peste o lună de Samsung. În acest scurt timp Samsung Galaxy Watch 4...

Galaxy Buds 2 primește o nouă actualizare, nu trebuie ratată!

Setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 a fost lansat la Galaxy Unpacked din august alături de Galaxy Z Fold 3,...

Music for Galaxy Watch vă permite să ascultați melodiile salvate fără căști

Samsung a lansat o aplicație de muzică actualizată pentru Galaxy Watch 4. Este o versiune renovată a aplicației anterioare de muzică pentru...

Samsung Galaxy M22, fratele geamăn a lui Galaxy A22, este oficial în Europa

Samsung Galaxy M22 este oficial în Germania, la aproximativ patru luni de la prima apariție. Apartenența sa la gama Galaxy M sugerează...

Noul monitor Samsung Webcam S4 este acum disponibil

Samsung a prezentat noul monitor Webcam S4 de 24 inch (S40VA), conceput pentru a se potrivi cu nevoile unui mediu de lucru...

Căști impermeabile cu bandă pentru gât Samsung Galaxy Buds

Samsung a lansat în mod regulat noi căști în ultimii ani, care ajung simultan cu noile serii emblematice de smartphone-uri. Gândiți-vă la...

Samsung Galaxy S21 FE cu Exynos 2100 confirmat de Google Play Console

Viitorul flagship ieftin Samsung Galaxy S21 FE, a apărut pe Google Play Console. Listarea a confirmat câteva detalii cheie despre telefon, în...