Samsung câștigă mai multe premii European Hardware Community Awards

567
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung lansează o mulțime de produse anual, iar unele dintre ele ajung să fie cele mai bune din categoriile respective. Acum, compania a câștigat mai multe premii în ediția din 2020 a European Hardware Community Awards. Câștigătorii acestor premii sunt aleși pe baza unui sondaj, care ajunge la peste 20 de milioane de consumatori.

Gigantul tehnologic sud-coreean a fost ales ca cel mai bun brand de smartphone-uri din 2020. SSD-urile interne și externe ale Samsung au câștigat și ele premii. Samsung SSD 980 Pro PCIe 4.0 NVMe M.2, a câștigat premiul cel mai bun SSD intern. Samsung SSD T5 a câștigat un premiu European Hardware Community Awards 2020 pentru cea mai bună stocare externă.

European Hardware Community Awards pentru Samsung

Samsung a lansat SSD-ul 980 PRO PCIe 4.0 NVME în  urmă cu câteva luni. Acesta poate atinge viteze maxime de citire și scriere secvențiale de până la 7.000 MB / s, respectiv 5.000 MB / s. Vine în versiuni de 250GB, 500GB și 1TB. Samsung SSD T5 a fost lansat în 2017 și este în continuare printre cele mai bune dispozitive de stocare SSD portabile. Aceste premii sunt o recunoaștere a calității hardware-ului produselor Samsung.

Compania a lansat diverse smartphone-uri în acest an, inclusiv Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Z Fold 2. Au fost premiate cu European Hardware Community Awards. Din păcate, compania nu a câștigat premiul pentru cel mai bun brand de televiziune, iar firma rivală LG a obținut premiul pentru televizoarele sale OLED.

Voturile pentru premiile European Hardware Community Awards 2020 au vent din mai multe țări din Europa. Austria, Belgia, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Polonia, România (Lab501), Spania, Suedia și UK, printre altele au participat cu voturi.

Asociația europeană a hardware-ului cuprinde 9 dintre cele mai mari site-uri de știri și recenzii tehnologice din Europa. Are un public combinat de peste 22 de milioane de entuziaști și influențatori ai tehnologiei. LAB501 Românialab501.ro – se află printre cele 9 site-uri.

Apple a câștigat premiul pentru cele mai bune ceasuri inteligente. Amazon a fost premiat la categoria de produse pentru casă inteligentă. Dell, ASUS și Microsoft au câștigat categoriile de laptopuri, laptopuri pentru jocuri și laptopuri 2-în-1.