Doar la câteva zile după ce am văzut pe Samsung Galaxy A5 (2018) pe site-ul Samsung, o apariție similară a fost înregistrată pentru Galaxy A7 (2018). Ambele telefoane au trecut și prin comisia americană de comunicații FCC.

Modelul Samsung Galaxy A7 (2018) SM-A730F a fost văzută pe site-ul oficial Samsung Russia. Este o pagină de suport care nu are informații despre telefon în acest moment, dar va fi actualizată, fără îndoială, înainte de lansarea telefonului.

Faptul că aceste telefoane au apărut, accidental sau nu, în spațiul public și au fost certificate de comisia de comunicații din Statele Unite FCC, pot fi suficiente dovezi că Samsung va lansa în curând aceste smartphone-uri. Aproape sigur acestea două vor fi însoțite de Samsung Galaxy A3 (2018).

Galaxy A7 (2018) va fi telefonul emblematic în noua serie Galaxy A de la Samsung. Se așteaptă ca viitorul A7 (2018) să concureze în segmentul superior al pieței și să vină cu Infinity Display, văzut pe Galaxy S8 și Galaxy Note 8, pe lângă faptul că este certificat IP68 pentru rezistență la particule de praf și apă.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]IP68, difuzoarele și microfoanele au nevoie ca aerul să intre și să iasă pentru a produce sunete. Acestea sunt protejate în față de o plasă foarte fină sau o membrană care poate respira, dar prin care apa nu poate trece. Nu au nevoie de acoperitoare, pentru difuzoare sau microfoane, pentru a le proteja de apă.[/vc_message]

Pe lângă un ecran de 6 inch cu rame minime, Galaxy A7 (2018) se mai zvonește că include și Exynos 7885, procesor pe care Samsung nu la anunțat încă oficial. Alte zvonuri indică o memorie RAM de 6GB în interiorul lui Galaxy A7 (2017) și suport Bluetooth 5.0.

Galaxy A7 (2018) este considerat cel mai puternic membru al viitoarei serii mid-range care se așteaptă să fie anunțată la începutul anului 2018 și ar trebui să includă și Samsung Galaxy A3 (2018) și Galaxy A5 (2018). Nu avem în acest moment detalii despre prețurile viitoarei game A (2018), dar dacă zvonurile cu privire la o actualizare majoră a specificațiilor se dovedesc a fi corecte, noua gamă va fi probabil mai scumpă decât cea precedentă.

Modelul se va vinde în Canada, Europa, Australia și în unele țări din Asia. Modelele din gama Galaxy A nu se vor vinde în SUA. Nici unele țări în curs de dezvoltare, cum ar fi India, nu vor primi noua gamă Galaxy A, deoarece Samsung aduce de obicei pe astfel de piețe telefoanele din seria Galaxy C.