Samsung Experience 9.0 Beta disponibil pentru utilizatori

2593

Samsung Electronics a anunțat lansarea aplicației Samsung Experience 9.0 beta, parte a programului Galaxy beta, care oferă clienților selectați o șansă de a experimenta noi caracteristici disponibile prin ecosistemul Galaxy.

Anterior cunoscut sub numele de TouchWiz, Samsung Experience se bazează pe sistemul de operare Android și s-a extins dincolo de interfața cu utilizatorul pentru a oferi utilizatorilor Galaxy o experiență consistentă și fără probleme în toate aplicațiile și aplicațiile mobile Samsung. Această schimbare este o recunoaștere a suitei tot mai mari de servicii unice care Samsung le-a dezvoltat pentru dispozitivele Galaxy.

În plus față de Samsung Experience versiunea 8.5, care a fost lansată împreună cu Galaxy Note 8, Samsung Experience 9.0 se bazează pe cea mai recentă versiune a sistemului de operare bazat pe Android Oreo UI și UX și va fi disponibilă pe următorul dispozitiv Samsung Galaxy.

Samsung lansează un program Samsung Experience 9.0 beta pentru clienți selectați. Începând cu 2 noiembrie 2017, utilizatorii de Samsung Galaxy S8 și S8+ din Coreea de Sud, S.U.A. și U.K , vor avea posibilitatea de a previzualiza și folosi Samsung Experience 9.0, înainte de lansarea sa oficială în mai multe reprize. În Regatul Unit, programul beta este disponibil pentru utilizatorii de Galaxy S8 și S8+ care au un smartphone liber de orice rețea. În SUA doar cei din rețelele de telefonie mobilă Sprint și T-Mobile.

Perioada beta va permite companiei Samsung să obțină informații utile și feedback-uri de la clienți cu privire la primele impresii ale performanței Samsung Experience 9.0 beta (software-ul beta nu este versiunea oficială a interfeței, pot apărea erori neașteptate). Samsung dezvoltă un pachet software mai fiabil și performant cu Samsung Experience 9.0, pentru a oferi utilizatorilor Galaxy o experiență îmbunătățită și optimizată.

Data de începere și încheiere a programului Samsung Experience 9.0 beta diferă în funcție de țară și poate fi modificată. Țările unde va mai fi disponibil acest program de testatre vor fi anunțate din timp de Samsung.

Pentru a aplica pentru acest program, utilizatorii trebuie să aibă un cont Samsung activ și să îndeplinească anumite cerințe. Programul Galaxy beta poate fi furnizat prin intermediul aplicației Samsung Members sau al aplicației Samsung + pentru S.U.A., care este disponibilă prin intermediul magazinului Google Play sau al Galaxy Apps, în funcție de țara de reședință a utilizatorului.

SURSĂSamsung News